Omylem jsem kliknul na New thread místo na Post reply :-(.. každopádně, stěhuju se do 14 dnů do pronájmu na Zelenečskou, 3.p. Net tam zatím není a celkem bych ho potřeboval.. tak pokud něco vymyslíte, dejte vědět :-). ICQ 77369154
Mel bych zajem se pripojit, bydlím na Lehovci s výhledem na cele centrum, vidim od haly saszka az jak se na tu novou Shelku a kousek dal, pak je tam panelak
Cus, mam dotaz. Byldim v Hloubětíně, ulice Šestajovická 20 v 7 patře. Vidim bez problémů na Euro Mobel, Kostel sv. Jiří a bazén a velkou část Hloubětína... je tu někdo s kym bych se mohl domluvit?? diky
Zdar, ubytoval jsem se dlouhodobe na ubytovne BAYTON, sem v 6 patre, je to na proti SHELLce, snad bych mnel mit vyhled na AP Hloubetin-RAK, v pripade zajmu, mozno udelat AP a dat tam sektorovku, ci vsesmer, jakmile bude po ruce fotak tak udelam snimky s vyhledem.
Vyznam se ve wifi a sitarine, tudiz klidne i rad pomuzu jinym.
Zajsoft - node Zajsoft
Ahoj vsichni.Bydlím v Hloubětíně(v Cikánově) a chtěl bych se pomocí czfree připojovat k internetu.Vidím na část Hloubětína a na kopec na Prosek a také na Žižkov(vysílač).Prosím ozvěte se mi někdo jestli by jste pro mě měli nějaké řešeni.Dík
Mel bych zajem se aktivne podilet na rozvoji vasi nasi site adresa je Jednostranna 841
bydlime v rodinnem domku...
je to dost v dire ale presto vidim smerem na kyje panelakovou usadu
Wifi HW nejaky mam takze neni problem odskouset ... na strese jsem nemeril ale jinak kdyz nasmeruju zářič smerem k panelakum tak zadna sit :(
jinak mame s otcem nejake zkusenosti testovaly jsem wifi spojeni na 5Km bezelo to odhadem 10Mbit
Pripojeni zde u nas jedina sance pockat na ADSL stim ze neni volna ustredna respektive Dslam nebo Bluetone Angel az za nekolik mesicu protoze neni volnej sektor