no ja si neobednaval, ale bral sem od tebe dve v balickach z i4, chapu ze to je blbe ze ty lidi obednaji a nevyzvednou ... ale co se priste domluvit treba na 50% ceny predem a 50% po dodani ?
- development
- freenet, education
to r00t.cz - tezko rict, kdysi sem tu blaznil s tim ze si urcity konektor (na AP od orinoca ) obednam z polska bo byl v i4 pigtail take drahy jak prase ... ale nakonec sem zjistil ze doprava z PL k nam je za 700,- tak jsem se s tim rozloucil ... a tedle konektor tam polaci zatim ani nemaji ...
ad smoderovani prispevku ... clovece to by ses umoderoval kdyby jsi kazde vyboceni z tematu moderoval ....
- development
- freenet, education
njn... to je asi jako koupit tu kartu prez eBay... cena OK, ale doprava je drsna... Taky jsem si rikal ze koupim nejakou kartu co ma Atheros a dodelam tam vystup na antenu, ale nechci aby mi z karty trcel kus kabelu s konektorem a RSMA je zase moc velky aby se naletovalo na desku - clovek by to za chvili urval :( Takze to nakonec zkonci tim ze zajdu do i4...
ad Moderovani: ... ale rekl bych ze nekoho to tu obcas vylozene bavi
docela by mne zajimali fotky rozkuchynaho sweexe ... tak kdo ho ma a kuchnul ho ... ? skoda ze tam neni ten malinkatej konektor ... co je na minipci kartach ..
Jo, vyfocenej SWEEX by se hodil... co sem koukal, tak by sel sehnat RSMA konektor ktery ma hodne podobne rozmery jeko ten super konektor co je tam tedko, problem je ze bude hodne trcet, nevim jak to udelat poradne aby ho clovek neutrhnul z plosnaku. Problem je halvne v tom ze RSMA konektory maji nejdriv velkou cast ktera je ctvercova a pak teprv zavit a nevim jestli by se cela ta ctvercova cast vesla pod ten plast a mohlo se to cely utahnout nejakou matkou... to by mohlo celkem dobre drzet a fungovat, prosim tedy pokud uz nekdo budete tu katru kuchat, zmerit kolik je tam prostoru mezi plosnakem a tim plastem...
Jenze tady je mnohem vice mista, taky me napada pouzit uhlovy konektor a pripevnit ho na uhelnik prisroubovany k tomu prosnaku...
Jinak k tomu tvymu reseni: doporucuju poradne zaizolovat opletenim celou cestu az ke kontektoru (nebo to proletovat - mas tam kus u toho plechu) protoze na 5Ghz to uz je znat, zvlast pokud se karta pouziva na mereni - mam takhle predelanou 5Ghz only AR5k a delal jsem to dvakrat...