Ještě taková poznámka, je to teda v náš neprospěch, na tý věži už mají anténu policajti, takže nevím jestli by se jim to líbilo, že tam budeme montovat ještě něco my :(
Tak jsem mu dnes volal a říkal že zatím neměl čas na zařizování, tzn. že asi chtěl zjistit info o Vinoři. Řekl jsem mu o umístění ve zvonica kostela v Lysé a on říkal že se dohodne s tamnějším farářem. Prý ale nemá kvůli jeho povinnostem nyní čas a proto říkal a? se ozvu začátkem května .(
Do 1 května nyní zbývá 18 dní .(
Teď bychom se měli vrhnout na menší medializaci po Sadské, tudíž umístit info o vznikající síti do našich novin a možná i nechat vyhlásit v rozhlase .)))
Co vy na to ???
Btw. zatím tu nevidím žádné návrhy kdy se sejít, měli bychom se dohodnout protože přes fórum se sí? sama nepostaví !!!
To Deepstar: Pokud vím tak to jsou vysílače pro hasiče a policajty a ty používaj vyhrazenou frekvenci od ČTÚ tudíž by se to nemělo rušit protože jimi používaná frekvence se pohybuje v rozmezí 900 - 1800 Mhz ( podobně jako GSM telefony )
nj melo by se zacit neco delat, na rozhlas bych se vykaslal ale do novin by se o dat melo...
Jinak myslim ze nema cenu se zatim schazet kdyz se nevi jestli klapne ten kostel, takze s timhle bych pockal na vyjadreni kastelana...
Bohužel je to tak, dnes jsme s Deepstarem byli za farářem a ten nám sdělil že vedení s tím nesouhlásí a dále se s námi nebavil, budeme tedy muset najít nějaké alternativní řešení .(
je to tak. Nymburský ISP má AP na kostele a to mi přijde dost divné. No nits asi sme měli panu farářovi nabídnout peníze. Mimochodem máte někdo nějaké zkušenosti s tímto ISP ???
Ceny nevypadají špatně --> sdílená linka 128kbps za 460 Kč s DPH navíc možnost připojení do sítě pomocí vlastního zařízení.