hele co třeba v neděli 20.3. ??? Odpoledne kolem 15:00 ??? Akorát newim kam zajít já většinou pařim v NBK V Sadský se nits neděje .) Kde v Sadský bydlíš ???
TO Jantar: Jak to vypadá s tím AP směr Sadská, lépeřečeno kde je umístěno ???
Nechceš udělat nový stránky pro Wifi Třebestovice ??? Nemám momentálně co porgramovat .)
Takže, už rozjedeme Wifi a to alespoň část kdy přestaneme pouze psát na fóru ale připravíme setkání zájemců. Měl bych na Vás všechny prosbu, řekněte lidem ze svého okolí o možnosti vytvoření sítě a požádejte aby se přidali do mapy na czfree.net/mapa nebo je tam přidejte. Tenhle týden bohužel nemůžu protože jsem nemocný ale rád bych abychom se sešli příští týden a projednali kde budou AP atd. Pokud máte někdo nějaké nápady,připomínky a pd. sem s nimi at se tu taky něco děje .) Btw. Kdo by byl ochotný jít vyjednat na kostel umístění antény do zvonice ???
Dnes proběhla první schůzka s kastelánem v Sadské a začalo jednání o umístění AP do zvonice v kostele.
Bohužel nebyl zpočátku kastelán naší vidině nakloněn ale podařilo se nám přesvědčit ho aby si pročetl materiály ( od Lucasose) a prohlídl řešení používáné v Praze 9 - Vinoři(od Deepstara). Snad to vyjde po svátcích bychom měli vědět na čem jsme. Jinak se snažte roznést informace o wifi síti mezi lidi. Během zítřka se zde objeví foto výhledu od kostela.
Ahoj,
tak vidím že už se konečně něco děje. Takže bych byl pro ten sraz uskutnečnit někde stím že tam půjdou všichni co jsou zaznamenáni v Mapě.takže dejte někdo návrh a dohodnem se.
Nyní se snažíme s Deepstarem vypracovat materiál pro kastelána o ideích wifi sítí a hlavně aby pochopil jak se co má. Ze začátku vypadal celkem vyděšeně ale myslim že to pochopí a povolení SNAD dostanem i když dneska nikdo neví .)
To strength: mno je možný že se známe, jak se jmenuješ v civilu ??? .)
Po vzájemné dohodě s Luvretem , jsem se rozhodli přesunout schůzku zájemců o wifi sí? na jiný termín . Napište si jaký termín by se Vám hodil a uvidíme.
To Deepstar: jaxi na tom s materiály pro kastelána ???
Pokud jde o toho kastelana, tak byste mu mohli zduraznit ze uplne stejny reseni (AP na kostele) maj v Lysý a tam jim kastelan vysel absolutne vstric...tak se toho nemusi bat...