Mam tam pár kamarádu tak :-) jim dám vědět !! Chtěly by to !! Co to od Sadský dotáhnout do Peček ?- Tam mam taky kamaráda a z Peček do Kolína a z Kolína do Třech Dvor :-) A seš u mne :-)
Neboy - ja už jsem dohodnutey s Kolínem , fachá to tu OK !! Zatím 3 AP (2 AP a 1 Repeater) On Line , Mame tu FTP a paříme když si zajedu ke kamarádovi a dam kompa do sítě :-) - Mohl bych spojovat Kaňk atd. Bezva na něj vidím !! V Kolíně na mne bude čekat 24 dbi Směrovka (trochu to vožhavíme :-) Jen jde vo tebe :-) Maš tam ty někoho ?
cau, taky se o to snazim. napis mi kolik uz mas lidi. ja bych mohl sehnat tak 3-4 lidi. napis mi taky od koho by jsi bral konektivitu. zatim cau parastic
Mám přímý výhled na Sadskou, Třebestovice jsou kousek stranou, ale o něco blíž. Musím se mrknout z půdy jestli na ně vidím. Na tuhle vzdálenost by to ale asi chtělo směrovku co. Já jsem se teď o to začal zajímat, tak zbírám nějaký moudrosti. Kartu mám, anténu bych si zatím nějakou vyrobil, ale nevím jestli bych s ní k tobě "dostřelil". Přes ten tvůj AP je možný se připojit k internetu? Kdyby to ode mě chodilo, tak bych byl samozřejmě ochotný se podílet nějakým paušálem.
Já bych byl ochoten se také podílet na vybudování sítě. Bydlím sice v Tatcích, ale z baráku mám výhled na Sadskou, vidím kostelík v Sadský a přilehlé okolí. Samozřejmě bych nejdřív potřeboval vyzkoušet jestli mám vůbec šanci se na tu vzdálenost připojit. Už jsem o tom psal Jantarovi, ale na ty Třebestovice by to byl asi problém, protože mám ve výhledu lesík a "kdovícoještě" za lesíkem.
Někde ve fóru na těchto stránkách jsem našel člověka snažícího se o umístění AP na kostel, tudíž proč navyužít dominantu Sadské pro připojení ??? Je na ní výhled z okolní krajiny. Navíc je možnost připojení širokého spektra lidí. Jako ISP bych doporučoval službu Bluetone Angel 1024 mbit/s za 2500 Kč s DPH je pěkná cena.navíc člověk na jejich infolince říkal cosi o možnosti dotáhnout klidně i 2gb/s Záleží na cenách. Navíc služby Bluetone běží na pásmu 3,5 Ghz takže by snad nemělo docházet k rušení
To jantar: někde jsem četl že máš doma XL-626 nemáš i anténu že bychom mohli zkusit připojení od mého domu na tvé AP ))