Teoreticky by melo byt videt na body styx, jarov - podivej se do czf mapy, kde zhruba jsou (oba na Konevove) - a vizualne skuz najit, vetsinou ten bod jde poznat podle "par" wifi anten na strese
Zdravim, chtel bych se zde taky pripojit na net. Adresa: Buchovcova 3, mam pokoj smerem na dvur takze prakticky koukam na Kino Aero. Neni tam nahodou AP? Dik
já jsem zase Buchovcova 4. Směrem do ulice je u nás v baráku free hot spot. Bohužel bydlím ve 4. patře s oknama do dvora, takže mám smůlu..
Není někdo na Viklefově, Koněvce (Vápenka) nebo Biskupcově ve stejném bloku jako já?
Ahoj vespolek. Docela rád bych se zapojil, a to nejen do diskuze
Disponuji myslím docela použitelným prostorem nad střechou domu na Koněvce (konkrétně Koněvova 83), což je cca 250 m pod křižovatkou Ohrada. Pravda, výhled na množství komerčních vysílačů (Olšanská, Žižkov...), ale upřímně - netuším jak dalece k okamžitému použití v rámci sítě, o které je tady řeč.
Takže - kdyby se hodilo, nebo předběžně hodilo k uvažování, jsem připraven participovat.
Dobrý den, nemáte náhodou někdo kontak nebo nebo neznáte člověka, který provozuje CZfree.net.huston, rád bych prokonzultoval případné připojení, díky za odpověď
Zdravím všechny. Asi rok jsem se připojoval na síť czfreehabrova , ale od tohoto pondělí 15.9.2008 se již na tuto síť nemohu připojit. Stále ji vidím, ale bez možnosti připojení. Tohle se mi stalo i s czfree.net.styx.sz a czfree.net.styx.jz. Bydlím v ul. Koněvova 212 v 9 patře s oknem vedeným směrem ke konečné zastávce tramvaje Spojovací. Nikdy nebyl v připojení problém, ale od pondělí to už nejde. Připojuji se jen přes wifi v notebooku. Díky za odpovědi.
Ahoj, bydlím v Květinkové 23, vedle sebe mám vysoký panelák. Z okna mám výhled směram na Telefonicu, Oryx, benzina. Bydlím ve 4 patře. Prosím o info ke komu bych se mohl připojit. Díky. D.
zdravíčko,
jsem laik ohledně wifi internetu.
zajímalo by mne jestli mám možnost se připojit na seifertově ulici a co všechno bych k tomu potřeboval.
opravdu o tomto nevím nic, tak bych rád kdybyste mi to někdo mohl polopatě vysvětlil.
díky
Zdravím Jsem hned naproti nákladovému nádraží a chci se stát plnokrevným členem czfree a plánuji tu spustit AP zatím ale narážím na svou neznalost linuxu a problámi s technikou. Najde se někdo kdo mi stim pomůže? Tato lokalita může bejt vzhledem k výstavbě nových bytů celkem zajímavá.
Dík petr.cb