ptak
Team Leader zastupce cloudu 10.27
Team Member: ADMIN User is Mapper |
belegrat: mistama utopista urcite jsem ad "vselidove hlasovani": - neverim tomu, ze by tech lidi bylo vic nez 100 (ce skutecnosti verim tak v polovinu - podivej se kolik lidi na foru ma zajem byt papirovej o reseni v czf)
ad 4000 lidi z klfree. zkusenost pravi, ze na 100 lam je cca 1 clovek co ho neco zajima. Venkov je trochu specifickej, ale vic jak 100 vas tam nebude ani omylem. Z toho zajem o czf veci mimo klfree bude mit tak 1/5 max. takze jsme na 20 lidech a to si myslim, ze je hodne prestreleny. Osobne bych si vsadil tak 8.
danny: porad to vidis jako sdruzeni czf-sdruzeni. Prijde mi to jednak jako duplicita nfx a druhak (pokud to ma byt skutecne top pro czf komunity) unfer pro mista, ktery nemaj zadny zastreseni a delaj to na kolene.
(btw - kdyby nfx umoznilo vstupovat komercnim clenum v nejake variante, kdy by byly plnohodnotnyma clenama ve beznych vecech a nemeli pouze moznost mnenit stanovy, tak by ten problem asi ani nevznikal. ale to je tu hodne offtopic)
add ta anketa - souhlasim plne s danem_tenclem, ze pokud ma anketa k necemu byt je treba nejdrive publikovat otazky v threadua nechat si je zpripominkovat a teprve potom delat anketu, jinak je to jen zavadejici zonglovani s cislama a nema to zadnou vypovidajici hodnotu (sorry danny)
a nakonec. Docela mne zaujala ta chaosova varianta, ze tam muze vstoupit kazdej, ale clenove se tam dal sdruzujou do cloudu. Myslm,z e by nebylo tezke napsat stanovy tak, aby automaticky vznikali jakysi cloud-grupy, ktere by si volili sveho zastupce a ten pak pracoval v nejakem vyssim hlasovacim organu. Vysledek je stejny jako mezicloudy, ale umozni se tam realizovat i tem , kteri zrovna nemaji nad cloudem svoje sdruzeni, nebo jich je tam nekolik
UPDATE: belgrat: Tak jsem teď zabrousil na web klfree a myslím, že když z těch 3850 vám jich na valnou hromadu přišlo asi 70...takže IMHO nejsem daleko od reality se svým odhadem.
Naposledy upravil ptak 09.01.2008 v 00:59
|