Měl by někdo zájem o pobočkové ústředny značky Siemens (asi HICOM PABX)?? Jedná se o víc kousků a možná i různých typů. Ke každé jsou většinou dva systémové telefony a analogy dle chuti.
Jde o to, že ústředny nemám zatím u sebe a je nutné si pro ně dojet na různá místa ČR. Nevím zda se mi to vůbec vyplatí a proto jde o předběžný průzkum, zda by měl o něco takového vůbec ještě někdo zájem.
Pokud by někdo měl vážný zájem tak sem napište.
Jasne 2000,- je OK, nicmene bylo by dobre aby se ozvalo vic lidi. Jinak i pokud budes sam, tak se pokusim vyhovet, ale dodani se protahne asi do konce roku.
Presne oznaceni a verzi neznam, jen tu konfiguraci co jsem uz napsal. Verze se da zjistit i ze systemaku, ale ja ty ustredny u sebe nemam, pojedu pro ne jen v pripade, ze je nekdo bude chtit. Rucim za to ze jsou funkcni, ale neumim je konfigurovat a nedodavam k nim zadny software na konfiguraci, ani navod. Jen dva systemove telefony ke kazde.
Co se licenci tyce, tak nevim o nicem takovem, vim ze se porizuji licence na Cisco callmanagera, ale u analogovejch ustreden jsem o tom neslysel.
Je to jednoduchy. 30 kanalu (PRI) je moc, ale domu to rozhodne nechci, (navic to vypada, ze je to docela hnusna velka bedna) takze dva kanaly (BRI) je zas malo. Proto jsem se ptal, jak jsem se ptal. Vis urcite, ze se to da (bez uprav) pripojit na normalni (2kanalovou) linku ISDN (BRI)? Dik