Nejlip at se s tim da strihat UTP tedy RJ45 a pokud na nich je i otvor na RJ12 tak bych nepohrdnul. Kolik by sis za ne tak predstavoval, popripade mas nejake foto?
Moment rozumel jsem dobre - mas patery? A ani jedny neprodas jo... muj boze to znamena jedine - ty mi je chces dat? Ja te miluju!!!! Odkud jsi, ze bych si pro ne hned zasel. Jedny staci, ale jestli se chces zbavit vsech...
No jedny profi kleste by se sikly - prosimte v dnesni dobe fici optika - si kup svarecku pretahej sit optickyma kabelama a klesti se zbav. Prece clovek jako ty se nebude UTP kabelazi zabyvat - to uz je davno out. A kleste muzes poskytnout treba takovemu looserovi jako jsem ja. Co ty na to Samuel-Azagone, nebut labut. Za 150 nebo i 200 bych nejake lepsi jete profi krimpovacky koupil, kdyz mi je dovezes mozna nasterkam i 250.
Mno optika se "opet" stava IN, ale vem si kolik stoji 1m optiky + zarizeni na obou stranach... Na domaci site je a bude vzdycky UTP nejlevnejsi. Navic sitovky jsou u mnoha MainBoardu jako standart. Byl bych rad kdybyste mi nejaky typ klesti doporucili, uz me nebavi si je neustale pujcovat . Diky :P