to dvorma - ono ale jak ti tam prijdou ISPecka hromadne do 5G ... tak bude v celku jedno kdo byl "prvni" ....
to quel - premyslel jsem o jednom SMC ktery ma 5213 atheros ... nicmene uz ted nevim typ .... upustil jsem od toho ... bo sice to bylo levne zarizeni (pod 2K) ale .... SMC nevynika zadnyma prednostma ... spise naopak ...
- development
- freenet, education
je to smutne, ale je to tak. z 5g se stava 2.4g ===> nepouzitelny shit. kdyby se to radsi nechalo na PtP spoje, ale to ne.
snad bude nekdy ten WiMax ve 24g
uprimne taky moc nerozumim tomu co sleduje ctu se svejma regulacema..meli by to spis zamerit na regulace typu "Pouzite anteny budou smerovejsi nez xy" nez max vykon a nesmyslne pozadavky na skakani po kanalech..ono, alespon podle meho nazoru, vsesmerovka v limitu nadela vetsi paseku nez hodne smerova parabola 30x pres limit..
ja nerikam ze se maji poruzovat pravidla ktery stanovuje CTU, jen rikam ze kdybych byl CTU ja, nastavil bych vykonovej limit 10x vys ale omezil bych pouziti na hodne smerove anteny a velmi prudce bych ho snizoval s rostoucim uhlem vyzarovani
slysel jsem nekde ze podobne to funguje na 2,4GHz v USA..