S myšlenkou souhlasím a mám poněkud opačný problém...proč v databázi chybí moje APčka? Vždyď jsme novým lidem naklonění a dokonce bereme konektivitu od Connectionu. Navíc jsme řádně v mapě czfree. Pokud to čtou povolané osoby, prosím o přidání nodů: Redmex, Akropolis, Dosa, Královice. Adresy a další údaje rád poskytnu. Děkuji. Red
Gesendet: 16-2, 2:14
Chci se omluvit tem, ktere jsem dal do naseho _mapoveho_ systemu a nepatri tam.
Jestlize tam nepatrite, jeste jednou se omlouvam a poslete mi PMko a ja Vas vymazu.
Ti co tam chce byt, prosim poslete mi PMko zaroven i s presnou adresou... jelikoz WGS84/czfree.node je strasne spatny format pro nase ucely.
Ale popravde... zneji zde hlasy, ktere doopravdy s touto kosmetickou chybou nemaji zadny primy konflikt, ale gdakaj jak nakopnuty kachny furt ty same zvasty dokola (vid danny)
Ono manualne urcit tech par desitek bodu neni vubec sranda a tudiz obcas se zde nektere chyby vyskytnou...
Radon: Uvazoval jsem o male legende (neco jako malinkate czf ci partnerske), ale v tehle verzi to jiz opravovat nema smysl (pockej na novou a tam jiz svoje navrhy budes mit zanesene)