mame uz doma momentalne ponekud prewifineno. dohromady by nikdo asi compex11b+, poe k nemu, yaginu 16-17dbi a par metru kabelu nikdo nechtel? nechtel by je nikdo ani zvlast? za nejakou rele-rele-relevantni cenu? nekdy pristi tyden bych k tomu pridal jeste krabici PII/350 64MB + 2xrealtek 100Mbs, ale nejdriv za ni musim nainstalovat nahradu.
Docela bych si to všechno kromě PoE vzal ...
Ale hlavně samotnou anténu a ten káblík
Za anténu dejme tomu 1000Kč, kabel podle délky a za ten compex tak 1700Kč? Nemám absolutně představu :(
honza.jd: nemam tu moc vydavat papiry s razitkem. mam co jsem dostal ja od thdcka na cpx, od wifishopu na antenu a od mironetu na poe + krabice ke vsemu krome anteny.
Aha, takže mi jde hlavně o anténu ... ale ani tím routerem bych nepohrdl (teda kromě PoE, to je mi kompletně na H...)
Nějak ses stále nevyjádřil co se týká představy o ceně jednotlivých věcí...
Papír na to nepotřebuju, pokud mi dáš tak sedm-čtrnáct dní na odzkoušení, zda vše jede OK
Myslel jsem to tak že si to od tebe koupím a ty mi dáš záruku "na dobré slovo" tak na čtrnáct dní, abych našel případné vady...
(stejně ještě musím nakoupit konzolu pro uchycení, kabeláž a bleskojistku)
Jsem na drátě
sovicko, klikni mi prosim te na profil, najdes tam icq nebo pmko. nejak to domyslime. bud si o vikendu udelam celodenni vylet nebo se sejdeme nekde bliz (pro tebe dal).
raven-il: napises mi pres pm adresu? nevim kolik presne vazi, ale pocitej asi +80kc. muzu to poslat v pondeli.
je tu znovu apecko a antena. apecko proto, ze jsme zjistili, ze celou dobu bezi 10MB half duplex a uz u toho chce zustat. antenu proto, ze byla u toho. reklamace par dni trvala, ale nove apecko je zpatky. netknute, zatavene v igelitu.
tak dalsi nedele je za nami a ja koukam na sirotka antenu a jejiho maleho bratricka apecko. ta cena, co nadhodil sovicka byla fajn a ted uz by to nemelo zlobit. ozvete se nekdo?