pod W98SE se mi karta nainstaluje s orig.ovladačem jako:
IEEE 802.11b Wireless LAN PCMCIA Card
a netstumbler nahlásí kartu jako unsupported.
Pod W2000 normálně běží...
Nevíte jak ji pod W98 rozchodit?
Jakou máš verzi NetStumbleru? Např. ve verzi 0.4.0 je v readme souboru napsáno toto: "This version of NetStumbler requires Windows 2000, Windows XP, or better."
Každopádně je celkem známá věc, že NetStumbler nechodí na Win98 s kartou s chipsetem PRISM, což XI-330 určitě má (i když tady někdo tvrdil, že se mu to podařilo rozběhat (možná že ty wokna byly čistý - čerstvě nainstalovaný nebo se jednalo o nějakou hodně starou verzi NS)...
to Chevees: jeste se mi nestalo, ze by se mi NetStumbler 0.3.30 nepodarilo rozchodit na Win98 nebo 98SE s XI-626. Mel jsem 3 kusy techto karet, byly tam nahrany 2 druhy firmware (jeden byl bezpecne 1.7.4) a naprosto bez problemu.
to pacinek: nejsem si zcela jistej, ale myslim si, ze NetStumbler 0.4.0 mi rval uz pri startu, ze nebude fungovat na win98. Uz jsem vyzkousel pro win vic programu, ale takovej, co podporuje vetsinu funkci co NetStumbler, jsem nenasel.
Můžete mi prosím někdo někde vystavit na FTP nebo jakkoliv jinak poslat verzi NetStumbleru 0.3.3? Mám na routeru teď dočasně Win98SE a kartu s čipsetem PRISM a rád bych to vyzkoušel.
Sháním nějaký SW který mi umožní scan sítě pod W98. Netstumbler už W98 nepodporuje takže mi mou XI-330 nenajde.
Nevíte někdo o SW který by to uměl, resp. jak tenhle problém vyřešit?
W2k na notebooku nerozjedu.
Mno alternativa je kismet pod linuxem. Jinak netstumbler 0.4.0 jsem na w98se jel. Je pravda, ze xi-325 tam nechodila a slo to jen s orinoco-based kartou, ale merilo to.