AMD Duron 600MHz i s vetrackem - nabidnete cenu(pokud to nejakou ma)
Harddisk 10.2GB Seagate - predstavoval bych si tak ?500,-?
nejaka grafika S3 - zadarmo, jestli to ma 2MB tak je to hodne, do PCI slotu
Wifinado notebooku: Wireless Cardbus Adapter, 802.11g, D-Link
5a1/4 mechaniku - nezakladate nekdo muzeum? -zdarma
Modem 28.8kb do ISA slotu - viz. vyse(muzeum)
Radic pro IDE a FDD do ISA slotu - viz vyse taktez (muzeum)
Sháním:
ATX zdroj(nějaký tiší)
MB pro Intel P3 866MHz
a pokud seženu tem MB tak bych tu měl Celerona 400MHz(nebo tak neco) i se základní deskou a v AT Casu(minitower) - ma to USB, SDRAM(pameti nejsou soucasti), trochu hlucnejsi zdroj pri spousteni, ale potom to jde...
Tak ta S3 a Duron už jsou taky zamluvený a muzeum už asi nikdo nezaloží, protože jsem to vyhodil... :-)
D-Link se novému majiteli nějak moc neosvědčil(buď má malej zisk, nebo si to nerozumí s nějakym AP Asusem). Takže pokud by to někdo chtěl na pokusy tak je to jeho za 100,-
Potom se situace nějak změnila a já už teď 128MB SDRAMku nesháním, ale prodávám(protože jsem jí koupil pro souseda a on už jí teď nechce). Je to PC100 a představu bych měl tak 450,- a ještě tu mám 64MB SDRAMku 133MHz. Taky mám takovou vykopávku: Intel Celeron 299MHz i se základní deskou(chodí na tom XPčka :-), možno s těma pamě?ma. Cenu navrhněte.
Taky mam černobílej A4 skener ala plotr. (Paperport Visioneer). Neni k tomu originální zdroj, ale s tim jinym to taky funguje ;-) Mám k tomu ovladače pro WIN98 a níž. Nevim jak je to na linuxu...