CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 9293949596979899100101102103104 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
standaa
Newbie

Registrován: 15.08.2003
Příspěvků: 32

rezim klient Příspěvek č. 1553 

taky jsme to chtel pripojit jako bridge v rezimu klient. bridge a klienta sem nahodil pres oleguv firmware 1.7.5.9. bylo to tusim 13_x_ClientMode=2 atd. Nejak se mi ale zda, ze to neni plne transparentni bridge. chtelo by to do toho Olegova firmwaru dodelat ospfd, zapnout routovani a vykaslat se na bridge. Nevim, ale jak na to . . OpenWRT nescu.

Old Post 14.12.2004 v 06:49
standaa je offline   Click Here to See the Profile for standaa   Find more posts by standaa   Click here to Send standaa a Private Message   Click Here to Email standaa   Visit standaa's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANdrew1
Newbie

Registrován: 27.08.2003
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 1554 

Zdravim
Rad bych kdys za WL-500b pripojim jeste owislinkovej 8 switch a budu k WL-500b mit pripojeny CDMKO zda bude chodit na vsech (2)pocitacich za tim svitchem (nechci tahat 2kabeli az k WL-500b jelikos to bude cca tak 22m),jo a jeste pocitam ze do WL-500b lze pouzit oba typy kableu tj.krizeny i nekrizeny
Sem co se tyci WiFI zacatecnik tak prosim nekamenovat
icq 162503706

Old Post 14.12.2004 v 15:58
ANdrew1 je offline   Click Here to See the Profile for ANdrew1   Find more posts by ANdrew1   Click here to Send ANdrew1 a Private Message   Click Here to Email ANdrew1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrawenec
Newbie

Registrován: 13.12.2004
Příspěvků: 26

Chello a CZFree Příspěvek č. 1555 

Naposledy upravil mrawenec 15.12.2004 v 12:37

Old Post 14.12.2004 v 21:28
mrawenec je offline   Click Here to See the Profile for mrawenec   Find more posts by mrawenec   Click here to Send mrawenec a Private Message   Click Here to Email mrawenec     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pafal
Newbie

Registrován: 25.11.2004
Příspěvků: 29

Re: rezim klient Příspěvek č. 1556 

Old Post 14.12.2004 v 21:29
pafal je offline   Click Here to See the Profile for pafal   Find more posts by pafal   Click here to Send pafal a Private Message   Click Here to Email pafal     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Chello a CZFree Příspěvek č. 1557 

AD moje blbost a bridge a routing >
ten navod od lukas594 jsem pro nej testoval... fungoval az na to ze nebyl nastaven routing na ap..
po case jsem dostal roota tak jsem si to nastavil sam a uz to bez problemu funguje... zadny web config pure shell
AD chello>
jedoduche... pokud si ted koupis asus wl-500b tak tam bude asi wifi raling a s tou rozchodis client mod pravdepodobne jenom v openwrt..
proste nastavis aby rozsah 10.0.0.0/8 sel prez eth2 (nebo j ra0 nebo jak se oznacuje ten ralink...)
a default routu prez eth1 coz je wan rozhrani... nastavis si ip adresy bud z rozsahu czf aby si nepouzival nat do czf nebo si das privatni 192.168.0.0/16.. jednoduchy jak facka

__________________

Old Post 15.12.2004 v 14:01
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrawenec
Newbie

Registrován: 13.12.2004
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 1558 

2MikZ... parada diky moc . A jeste jde udelat ze kdyz treba vypadne chello tak ze to automaticky zacne sosat net z czfree?
btw.... co je to to openwrt?

Naposledy upravil mrawenec 15.12.2004 v 15:07

Old Post 15.12.2004 v 14:58
mrawenec je offline   Click Here to See the Profile for mrawenec   Find more posts by mrawenec   Click here to Send mrawenec a Private Message   Click Here to Email mrawenec     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Příspěvek č. 1559 

__________________

Old Post 15.12.2004 v 15:17
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: rezim klient Příspěvek č. 1560 

__________________

Old Post 15.12.2004 v 15:30
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrawenec
Newbie

Registrován: 13.12.2004
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 1561 

2MikZ jo ten skriptijk me taky napadl. Ale sem linuxu lama takze udelat to by bylo na dyl. Mno a ta sdilena 32... preci jen lepsi nez nic. Aspona na ICQ a na IRC . btw... byl by si mi ochoten treba pozdeji pomoci s tim routovanim? Dekuji a jeste btw... kdyz tam facha linux tak by tam sel treba rozchodit eggdrop apod?

Old Post 15.12.2004 v 15:42
mrawenec je offline   Click Here to See the Profile for mrawenec   Find more posts by mrawenec   Click here to Send mrawenec a Private Message   Click Here to Email mrawenec     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Příspěvek č. 1562 

__________________

Old Post 15.12.2004 v 16:00
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrawenec
Newbie

Registrován: 13.12.2004
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 1563 

2MikZ )). A jeste bych se chtel zeptat jestli si mam objednat typ g nebo typ b. Vim ze je rozdil v rychlost ale nevim jestli ten rozdil v cenach je tak maly ze uz je vyhodnejsi poridit si rovnou typ g.

Old Post 15.12.2004 v 16:02
mrawenec je offline   Click Here to See the Profile for mrawenec   Find more posts by mrawenec   Click here to Send mrawenec a Private Message   Click Here to Email mrawenec     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Somik
Moderator

Registrován: 05.11.2002
Příspěvků: 537

Team Member: MOD

Question zmena MAC Příspěvek č. 1564 

lze u toho AP zmenit MAC???

rad bych ji zmenil ponevadz na WAN chci pripojit chello a nechce se mi menit MAC u poskytovatele - mam k tomu duvody.

Old Post 15.12.2004 v 19:35
Somik je offline   Click Here to See the Profile for Somik   Find more posts by Somik   Click here to Send Somik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Re: zmena MAC Příspěvek č. 1565 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 15.12.2004 v 20:27
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Příspěvek č. 1566 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 15.12.2004 v 20:29
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Příspěvek č. 1567 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 15.12.2004 v 20:32
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrawenec
Newbie

Registrován: 13.12.2004
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 1568 

Old Post 15.12.2004 v 20:49
mrawenec je offline   Click Here to See the Profile for mrawenec   Find more posts by mrawenec   Click here to Send mrawenec a Private Message   Click Here to Email mrawenec     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:15.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 9293949596979899100101102103104 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz