Nekolik dni po sobe se mi nepodarilo pripojit ani na jeden z uvedenych serveru TS uvnitr CZF. Funguji jeste? Byl by pripadne zajem o rozbehnuti dalsiho?
chtel jsem se zeptat na jednu takovou vec. Myslite, ze je mozne nejakym zpusobem spojit vice TS Serveru? V zasade me napadla takova myslenka, ze kdyz si budu chtit s nekym pokecat, tak budu muet obehat vsechny TS Servery ktere znam a pak tam mozna nekoho najdu. Kdyby existoval nejakej takovej centralni system, kde by bylo videt, ze ten a ten je volnej na pokec a pak to treba presmerovalo na konkretni TS Server.....atd..
No povazte. Nebyla by to parada? Mam pocit, ze by to bylo daleko jednodussi, ale nema s tim zadnou zkusenost a nevim, co onen system dokaze a na jake urovni.
Ja jsem spis pro to aby kazdy mel svuj domaci server - tzn. server na kterem je nejcasteji.funguje to tak treba u nas radioamateru - mame domaci kanaly na kterych nas ostatni hledaji...
Nevím jestli to víte ale TS má mnohem obecnější využití. Je totiž také možné používat TS jako On-line komunikátor nebo pomocí něj dokonce zadarmo telefonovat (nutný přístup k internetu).Ts se dá také používat ke komunikaci při hraní počítačových her.
Zdravim.
Zkousel nekdo taky Team Talk ?
U Team Speakeru se mi totiz nejak nedari odhalit jak jej spustit na Windows serveru jako sluzbu.
U Team Talku to neni problem.
Něco je špatně...
Nepodařilo se mi TeamSpeakem 2.0.32.60 připojit na žádný ze zmiňovaných serverů v CZF, jediný funkční jsem objevil ten internetový ts.upce.cz , ten fungoval, ale ostatní prostě ne. Provozuje (nebo je ochotný spustit) někdo server v lokalitě Nusle / Vinohrady / Centrum ? Nejlépe cloud 10.23.
TSko je super nejsem uživatelem vaší sítě ale jiné malinkaté (teprve zavádíme) a tsko máme na linuxovým routeru a je viditelné i z venku ale ze zkušenosti doporučuji nepoužívat anonymous logon.... dělal nám na tom nějaky "dement"neustále bordel.