Porad nam pada jeden z linku DWL520+ - DWL900AP+ . Pripada mi, ze ve chvili, kdy to APcko jede na plnou kapacitu prenos jinym smerem, nezbyde mu cas na to, aby tu kartu ubezpecil, ze je nazivu. No a karta to vzda... Ty karty jsou tam dve a druhe spojeni, na kterem nikdo jinej nevisi, mi zatim nespadlo ani jednou - z toho soudim na pricinu.
Je to mozny? Pokud ano, tak je o problem min, protoze ty spoje budou vbrzku dedikovany... Snazil jsem se to resit znovupripojenim (viz prilozeny skriptik re2acx) ale jako velky "prebornik" na tyto zalezitosti jsem zrejme neco udelal blbe a shazuje mi to router natvrdo (nechodi pak ani Ctrl-Alt-Del z konzole a v logu ani stopa). Vzhledem k tomu, ze ten skript mi prijde docela trivialni a ma fatalni nasledek, jsem se zatim ani neodvazil jit do rmmod/modprobe. Prosim mrknete nekdo na nej (je to fakt jen par radku) - pokud je OK tak je asi problem v ovladaci / karte a budu muset hledat jine reseni
- stáhnul jsem fw
- stáhnul jsem zdrojáky k ovladači
- přeložil ovladač, spakoval na .gz (což jsem nějak ze souvislosti usoudil, že slackware chce) a přešoupnul ho k ostatním ovladačům net
- podle návodu jsem to celý upatlal v modules.conf (!včetně toho post-install)
... no a chodilo to Akorát si nejsem jistej, jestli jsem neprodlužoval ty timeouty. Jo a jedu v mode managed jako klient, takže jsem tam připsal MAC a SSID APčka, aby se to asociovalo.
Hm, a těma timeoutama jsem vůbec nešetřil, rval jsem je za každej iwconfig - asi má ta karta špatný zažívání, či co...
ok, tak to zkusim podle tebe. daval jsme vsechno "make clean", make driver a tak. a nic azy se to zavedlo do modulu. Ja mam wifi karty zcom xi 626 a tam to slo jak po masle, tak nevim. :-((
Tak, po mem usilovnem snazeni se mi nepodarilo nainstalovat vubec ovladac na DWL520+, s acx100_pci. Jedine co se tak trosku povedlo bylo acx100sta od nejakeho spanelskeho tipka .))) Vidim ze na RH9 2.4.20-8 to ma asi pekne nedostatky. Tak jsem se vratil ke svemzu Z-Comu XI 626. en jede bez problemu... :-))