pouzivam C2 jako client... je to v poho.. jedu proti XIcku s FW 3.06, nahral jsem 3.07, ma chbu v java scriptu, uz neni Left a Right antena ale Internal a External... :-)
Mel jsme potize-ten Dlink je docela hoodne citlivej, tak ja jsem APcko videl, al ono me neslyselo.. :-( Pomohla lepsi antena (2dB -> 14 dB)
mam jenom 2 dotazy - jeden - zarizeni mi nefunguje se switchem... :-(
druhy - mode repeator - co presne dela - na externi antenu se to chyta jako clien a na interni antene je to jako APcko?
A posledni - jakej switch ma poridit, aby nebyly problemy?
Chtel bych pomoci D-Link DWL900AP+ pripojit malou sit (3 pocitace) Máte nekdo zkusenosti s antenama a i s ostatnim? Budu rad za kazdou radu. Pripadne co si myslite o DWL 700?
Rychlost toho spoje moc nezkoumám. Jede to hlavně spolehlivě. Praktické přenos z lokálního FTP je 200-550kB/s - asi dle zatížení té linky a LAN. Je ten na tom přesně (spojeno jako Brigde-Bridge) 6 počítačů.
Takže v pohodě ..
Nevím proč by 900 neuměla v klientu 22Mbps. Ozkoušeno na 3 km asi před 10 měsíci (ještě revize B), když ještě nebylo všude zarušeno. DLink900 AP - Dlink 900 client 850kBps a stejně tak AP-bridge a bridge-bridge.
Tak znovu. Já osobně jsem to provozoval a rychlost 850kB/s je myslím dostatečný důkaz. Mohu kdykoliv ukázat. I když aktuálně jedu proti 626 linuchu AP jako bridge, máme jich tady dost kousků na předvedení. Ad mód 4x, Tak celkem logicky se v módu klient nenabízí, protože nastavení si bere klient z AP. Celý mód 4x je o nastavení jednotlivých parametrů přenosu a jako bohužel vše okolo WiFi nepředstavuje ani náznak 44Mbps, ovšem na 1000kBps už dosáhnul. Opět lze provozovat v uvedených módech.