fireblock
Newbie
|
problemy s xi-626 a antenou ASH11 |
Příspěvek č. 1 |
zdar,
mam xi-626, kabel 10m H155 a antenu ASH11 11,5dbi, 65*/32* pripopjuju se na ap kde je taky smerova antena 14dbi podrobnosti nevim, znacka ap je Askey, vzdalenost je 100-150 metru s tim ze je to temer na primou viditelnost, akorat nejake stromy a ja mam antenu polozenou nize, ap ma obracenou polarizaci, takze moje antena je na lezato, nejdriv jsem se pripojoval odrazem od jinyho baraku z duvodu slabyho signalu jsem prendal antenu na primo viditelnost, zezacatku to fungovalo dobre wlan utility sig strenght 46%, link quality 60%, net stumbler, ukazoval docela stabilni spoj (akorat se oteviralo vice kanalu z danym ap), ted to vypada takhle net stumbler najde ap: channel 4, signal+ -74, noise- -96, snr+ 22, antenu jsem zkousel ruzne prenastavovat a nic i predtim netstumbler ukazoval asi kazdy dve sekundy no AP active, one AP active, proste to strasne skace
kde tak muze byt priblizne chyba (co treba mohlo odejit), pokud se to z toho neda odhadnout tak aspon reknete co myslite o tehle kombinaci (ap, client), nebo co by jste jeste zkusili, jestli zmenit kanal (jeste jsem nezkousel) nebo polarizaci (taky ne)..
prosim poradte, uz jsem v tom zkousim hrabat hodne dlouho..
uvazuje se tady i o czfree, jo a jeste signal by nemela na 85%rusit zadna jina sit..
?
|