jakyho vyrobce vybrat? U.S. Robotics, edimac, Dlink, SMC? poradte jejich vyrobky maj dost podobny parametry ale celkem dost se lisi v cene ale zajimalo by mne jak je to s kvalitou je dulezitejsi nez ta cena.
V podstate je to jedno, dulezity jsou parametry, citlivost, jestli jde regulovat vykon, jaky to ma konektor na externi antenu.
U hw ap jeste jestli to ma omezeni pristupu pomoci mac.
Celkem spokojenej jsem s produktama dlinku.
Jinak v podstate funguje vsechno, zalezi hlavne jak a kde a na co to bude pouzivany.
mimochodem, jak se treba muze projevit problemovost levnejsich switchu, kdyz treba Edimax vetsinou zatracujete? Napada me kratsi zivotnost, jinak nic ... ne ze bych se sitemi zabyval kazdy den, ale konkretne switch jsem zatim vzdycky jenom zapnul ... a jel, treba Edimaxy uz par mesicu provozuji bez problemu (zadny extremni traffic, ale to asi plati pro vetsinu lidi)
a nekupte 5 portovy switch za nejakych 920 vc DPH, veci jako automaticke prepinani MDI/X a par KB na MAC adresy uz maji vsechny
OK, to dava smysl, dik.
Fakt, ze 'bezpecne' muzu rict jenom to, ze teploty 25-30C Edimaxu (aspon tem kusum co mam ja) nevadi, jestli misto 100Mb jedou treba 75 tezko zjistim (a je mi to jedno. uprimne receno, pokud je hlavni cil rozvedeni nejakych 512kbs-1Mb inetu, tak i 10Mb je nekonecne mnoho ).. A sitovky mam docela standardni (3COM, D-link, RTL) . cili stale jeste nelituji toho, ze mam Edimaxe, uvidim za rok