no si tady tak čtu, až jsem se kolikrát chyt za hlavu jak jsou Ti lidi b.... pardon, hele vy si porad stezujete ze kdyz sem prijde nejakej novej clen tak hned hura na forum a hned pise a rozhauje okolo sebe rukama nohama co ma delat aby se pripojil.... tak si vemte ponauceni od "kolegu" z skfree.net, kde je hnedka co kazdyho prasti do oci: PRE NOVACIKOV a je to....
to jste tu poprve? odkaz neni nic moc, chtelo by to (ja vim ze porad bych neco chtel :-) neco jako "To do list"
1)zaregistruj se
2)nepis hned do fora co a jak mas udelat, kdyz budes chvilku hledat dozvis se to z jiz pridanych clanku!
3)chces se pripojit? pridej svuj node na monitor
4)kontaktuj spravce nejblizsiho AP a dohodni se s nim!, kup vybaveni atd.
5)atd.
Doufam ze jsem nenapsal uplny blbosti... :-/ :-)
Jo a mam takovej dotaz.... nevite nekdo jak nastavit tunelování na NetBSD (2.0 (-to bude u vsech verzi stejny)).
Myslím, že ta poslední reakce byla úplně scestná...
1) Už bylo zmíněno, že má UPC nabídku, která se smí sdílet...
navíc i ty ostatní se mi zdají docela dobré.
2) Myslím si, že 1000/měsíc je trošku nadsazené, když
třeba AP moskva (Praha 10) nabízí 128 (až 512) za 350Kč/měsíc
Co se to stalo se Supernetworkem, drive Thundernetem? Ted se dozvidam, ze uz neni, misto nej je Connection.cz. Coz o to, ale Supernetwork zmizel jak para nad hrncem, ale penize si poslat nechal uplne v klidu, moc seriozni mi to nepripada, spis to dela ostudu, nebo jsem hlupak z povolani a platim jak blbec. Mate nekdo podobnou zkusenost???