Cau,
prijimam Internet od poskytovatele antenou zapojenou do WA-2204B Wireless 11g Mini Routeru (modem je tedy v ISP modu). Aktivoval jsem Repeater mode pro rozvod internetu pomoci domaci WIFI site (zadal nazev sve site a notebook s intel(R) pro/wireless 3945abg chipem se k teto WIFI normalne pripoji).
Problem nastane, kdyz chci domaci WIFI sit zabezpecit a na routeru nastavim nejake zabezpeceni (je jedno jestli WEP, WPA, WPA2). V tu chvili WIFI sit na noteboku s WIN 7 zmizi (neni videt, prestoze tam mam videt par ostatnich cizich siti, ktere WPA maji).
Ale to s mym ISP poskytovatelem prece nemuze souviset ne, kdyz pri vypnutem zabezpeceni domaci WIFI sit normalne funguje a zmizi, kdyz zabezpeceni zapnu.
Nejsem odbornik proto se ptam, jak to udelat?
WA-2204B je ted tedy Operation modu Wireless ISP. Vysilam si svoji sit, takze v noteboku vidim jak SIT POSKYTOVATELE tak SIT MNOU DEFINOVANOU. A tu chci prave zabezpecit (tzn. v nasteveni routeru jsou dve odlisne SSID site). Problem je, ze tu svoji sit vidim jen pokud pro ni nenastavim zabezpeceni.
Takhle tohle neni muj screenshot (jsem ted v praci), ale mam to stejne. Ted nevim jakou mam vnitrni adresu. Kazdopadne to funguje pokud je Encryption v me siti NONE. Buhuzel ne, pokud zmenim Encryption na WPA2 apod.
A když to nastavíš na WPA místo WPA2? Jsem někde teď nastavoval někomu wifi router a když tam bylo WPA2 tak se W7 nechtěly připojit. Síť ovšem byla vidět. Nebyl to případ nějakého virtuálního ap.
Je uplne jedno co tam nastavim, proste at je tam cokoliv (WEP, WPA, WP2) krome NONE tak domaci WIFI sit neni videt.
Nemate nekdo tenhke router? Treba uz je toho na nej moc a umi druhou sit jen nesifrovane...jeste jsem vcera updatnul firmware z 1.4.1 na 1.4.7 ale modem se divne zahriva a seka se, tak budu muset zpet.