rsaf
Senior Member zastupce cloudu 10.152
|
K presunu VF |
Příspěvek č. 77 |
V probihajicim hlasovani o presunu verejneho fora jsem hlasoval pro zachovani soucasneho stavu, oduvodneni, mozna pro dalsi k zamysleni:
- soucasny "pokojny" stav podle me nevyzaduje nejake rychle reseni - dostupnost fora a kvalita linky je asi vyhovujici...
- presun do NFX je sice technicky fajn ale prijde mi to jako prilisna centralizace - aby to v budoucnu nebylo tak ze CZF = NFX (to se pak rovnou muzeme vykaslat na vsechyny veci kolem...)
- presun ma smysl v okamziku kdy prinese nejake znatelne zlepseni (nebo alespon nove moznosti, potencial...) tohle v tuto chvili podle me jen prehozenim z masiny na Pe3ny do NFX asi nebude
- jsem pro co nejvetsi nezavislost, idealne tedy najit nejake naprosto nezavisle umisteni (housing...), CZF konektivitu zajistit nekolika tunely
- celou akci lepe pripravit (konkretni postup, konkretni reseni - na cem to pobezi a za jakych podminek...) a dat k novemu hlasovani pozdeji
Do budoucna si i predstavuju, ze by otazky k hlasovani mely byt presnejsi, temata vice pripravena at se da rozhodnout podle detailu... takhle je tezke vybrat odpoved protoze kazde reseni ma sva pro a proti a patrat jak by to MOZNA MOHLO BYT kdyby je dost slozite (prohrabavat se spoustou flame...) a neni to zarukou ze to potom nebude TAK TROSKU JINAK (poslanci taky hlasuji pro cely zakon a ne pro jednu vetu)