Ahoj. Dik za fotku - ant pro 5GHz ma konektor - cesta 2,4 je bez konektoru - prosim jeste o lepsi foto - nechce se mi rozdelavat - jinak karta bez problemu pracuje i pod linuxem - dokonce novy Slax ji detekuje automaticky. Beha spolehlive win i linux. dobastlit externi konektory nebude problem jen dopurucuji dodrzet pravidla o vlnove delce, jen si ted nevybavuji jestli je to lichy nasobek lbda/2 nebo lbda/4.
Ahoj
Zdravím karty mám dvě. Každá funguje naprosto ok. Obcas je problém s Netstumblerem který ukazuje různé haluze což by nevadilo co vadí víc že, nevidí nic od kanálu 100. Na instalaci jsem použil origoš CD.
Origos redukci jsem si vybrecel už 3 měsíce mne ji posílají poštou. U druhé uvažuji předělávku na konektor typu ala Compex wp 11 nebo Orinoco silver. Originální konektory na kartě mne připomínali nejvíc konektor na CM9 ale, obrácený. Co by to bylo za typ ale, fakt nevím. k.
Ja bych se nebal toho tam priletovat neco s rozumnym zakoncenim (nejlepe R-SMA), ale jen nevim, jestli a/jaky zasady se pri tom musi dodrzet... Jinak bych ji asi taky objednal a pridelal tam nejakej rozumnej konektor.
Napadla mne celkem taková bejkárna ležímne tu mrtvá 1120 ta má kablík rovnou z desky zakončený rsma. karta má celkem buřtíkovej plast a v venkovní části nic moc není zkusil bych to vbastlit tedy připájet ten kabelík z 1120 ovislinka na desku toho Philpse.
Druhá věc je to že, popravdě moc nechápu na co by to bylo ostatním 5 ghz Ap zatím moc lidi nedělaj a pokud ano tak po bytě apod si karta vystačí. Takže u mne to má třeba význam na to měření. Ale jak jsem psal pigtail se dělá jenže Philipsí technik mne ho posílá už asi 3 měsíce. Takže v Pondělí mu zavolám a uvidíme pokud nepošle tak RSMA pokud pošle tak origoš pigtail. k.