Jelikoz vetsinou chcete vice ruznych veci, vytvoril jsem nabidku na webu, kde je vsechno pohromade. Stranka bude trvala a budu na ni obmenovat veci, podle toho, co prave bude.
Originally posted by Rafter Nejak jsem z "manualu" nepochopil, jak je to s tou SD cteckou. Ma to rozsiritelnou pamet pomoci SD karet pro MP3 a nebo je to jen ctecka?
urcite rozsiritelna pamet, ale tim ze to pichnes do usb tak je to i ctecka ..
Je tam jasne napsano, ze mate poslat mejl, tak fakt netusim, proc posilate PMka.
co se tyce dj-bobr a nedorucitelnost mejlu. rekl bych ze problem bude spis nekde u Tebe. Mam mejl na volnym skoro 10 let a problemy s nim nemam zadny. Zkus to znova pripadne mi napis PM, proc se to nedorucilo.
Originally posted by bikerzigi Mas uz ho nekdo? Jak velkou SD kartu jste do nej zkouseli? Na netu jsem nasel ze bere nejvetsi max.512MB :-(
Vyzkousel jsem 1GB microSD v redukci a vysledky jsou tady:
a) s kartou naformatovanou jako FAT funguje vse ok
b) s kartou naformatovanou jako FAT32 pokud prehravac po zapnuti tam najde soubor vetsi nez asi 512M, tak ho nejakym stylem odmazne :)) a pak prehrava v pohode vse, co tam zbyde :) 350MB soubory tam nechaval. To odmaznuti bylo 2x korektni a jednou se po chkdsk nasly nejake nekonzistence. Pokud tam mate takhle velky soubor a nezapnete prehravac, tak vse funguje, jak ma - tim chci rict, ze jako slot na sd karty to funguje dobre - soubory byly po precteni binarne identicke s puvodnimi. Nesmite ale zapnout prehravac.
Nastesti bezne jsou karty formatovany jako FAT (alespon dle mych zkusenosti) A rozhodne vse, co jsem kdy koupil, bylo naformatovano jako FAT
Přehrávač funguje velmi dobře. Mám 512MB verzi CN-MPOLED2E. Menší zápor je poněkud horší citlivost rádia. Ale jinak má velmi dobrý zvuk, i na přiložená sluchátka je poslech příjemný. S problémy jsem se zatím nesetkal. Lazno, díky za obchod!
zdravim, taky mam od lazny prehravac. a jede v pohode. prehral jsem firmwarem a teprve ted maka jak ma, cte mp3 v adresarich a spravne radi playlist. http://www1.canyon-tech.com/product...N-MPOLED2D/Down
kdyby to po prehrati zatuhlo, staci vyndat baterku, drzet play a zasunout do usb, pockat až ho widle najdou a pak znova prehrat.