Ještě to pojede přímo z kamerky,čili předpokládám při 2-3 a více uživatelích seto může-bude sekat protože je tam nastavené na 640*480/10fps .Kvalita prostřední nejvyšší (z 5ti možných).Teď když se tam nic nehýbe to bere 16-50kB/s . Na cca 11.30 se chystá nějaké děcké hraní a cca od 15.30 to tam jdu pinkat osobně .
No tak aspon trosku ste se snad pobavili - samosebou Firefox (aspon ten co jsem mel moznost videt na par PC) ma problem s AktiveX cili smula nebo vedet jak nato - ja to nevim a ani me to moc netrapi,byt Firefoxe na XP mam tak to proste spustim pres pruzkumnika ci co to tam je.
Spis me sere ze jsem na tom turnaji totalne vybouchl....sice jsem porazil celkoveho viteze,ale totalne propadl s vetsinou ostatnich....shit . Na ty rychlejsi vymeny jsem se ani nestihl kouknout,tak snad volba vetsiho poctu fps byla lepsi nezli sice mit dobrej obraz,ale trhanej daleko vic.
Ani nevim teda jestli jste ztoho neco videli - vtomto rozliseni nemam paru kolik to kamerka ustiha pripojenych - asi moc ne mozna zase jen jednoho a videt to v menu kolik je na nich pichlich lidi bohuzel neni...ale dam jsem to jeste na jedno forum tak mozna tam bylo zepar lidi soucasne a sekalo se vam to...to si reknete vy...nastesti jsem sve potupne vystoupeni nenahraval...shit opet sem se nakrk jak jsem to mastil.
Ještě uvažuju že kdyby Sokol pustil kačku tak tam koupit normální kameru s funkcí webkamery a ta by měla i optickej zoom,ale vůbec nevím jak jsou na tom ty kamerky kolem 8tisic s těmahle webkama - asi něco bude...ale jestli se ztoho vykucha i ovladač pro linux kterej by tam časem na hale mohl bejt...to asi ne a davat tam XP jako routr se nehodí... .Možná časem by jsme tam mohli dotáhnout optiku,tak nějakou kameru s převodníčkem na optiku misto na ethernet by to chtělo ,no to už je i pro nás vcelku sci-fi . Spíš nějakej konverter na IP ethernet z USB aby tam nemusel byt PC s widlema kterej žere navíc elektriku....safra vlastně moh by tam byt nějaký starý CPU tak 300-500MHz které by ty widle mělo a jen to prostě převádělo dál a spotřeba tak 200Kč měsíčně...hmmm možná parketa pro via,pokud se ještě koušou...teda dělaj .Přecijen sice USB je tak do 5m,ale to by mě nevadilo a s opakovačem i 10-15m....hm nebo udělat nějakou RYSovinu stím koaxem jako USB na 50m jak tu kdysi RYS někde psal .No uvidíme,zatím jako hračka dobrý,hlavně se to zatím nekouslo .