Pokud by nekdo chtel neco podobneho rozjet edoras a ja mame videozaznam jednani kdy zastupitelum obci byla predlozena myslenka CZFree.Net a byl projednavan vznik Mnichovicke site. Snad by se vam to mohlo hodit.
Mam z projektu take velkou radost, hlavne z toho duvodu, ze se dostatecne rychle pripojeni dostane i do malych vesnicek, kam by za normalnich okolnosti nikdy neproniklo (tedy ani s Telekomunisty a Errortelem), ale stín stejne zustava. Tim jsou posledni informace ze sekretariatu regionalniho rozvoje KU stredoceskeho kraje, ze realizace pricinenim administrativnich prekazek a ukonu se muze zdrzet az o jeden rok.
jinak blahopřeji a Edorasi pls můžeš mne zvednout občas telefon. Díky Karel
Gratulace!!!!!! Vite uz kolik dostanete a jake procento z nakladu budou hradit?
Jinak je to velka inspirace pro nas ostatni, proc jednou nepumpnout EU o penize na neco rozumneho.
Celkova vyse dotace je 85% investicnich nakladu. Celkove uznatelne naklady jsou 4.370.236,- Kc. V absolutnich čislech to je 3.277.677Kc z fondu EU a 437.024,- Kc ze statniho rozpoctu. Na jedenact obci tedy zbyde podelit se o 655.535,- Kc, coz na jednu obec v prumeru predstavuje cca 60.000,-. Financni spoluucast obci vsak neni symetricka. Mnichovice se napriklad na projektu podili castkou spoluucasti ve vysi cca 200.000,- Kc, z cehoz plyne, ze je projekt obecne dostupny i pro ty nejmensi vesnicky s velmi malym rozpoctem.