Jsem zvědavý kdy ta schématická mapka bude, jelikož když se připojují další a další členové do CZFree tak sí? houstne a bude více a více složitější tuto mapku stvořit.
A hlavně je pracné (časově náročné) probírat se fórem, kde je jaký AP bod v dané lokalitě...
Ještě mě napadá otázka: jaká je víše členského poplatku?
Cau,
1) je mozny v czfree mit treba svuj server pristupny z venku ? tim myslim jestli se bude jednat o 100% pripojeni k netu, cili vlastni IP adresa (samozrejme zadny 192.168 apod ,ale verejna inetova) a k dispozici vsechny porty bez omezeni. Bral sem to teda jako samozrejmost ale po precteni par msgu me obestrela pochybnost... ps: co to je tunelovani(nebo spis jeho prakticky dopad na me jako server a na clienta a na toho kdo to tunelovani zajistuje)
2) je garantovana rychlost 32kbps,zbytek jde pro ostatni.kdyz neco zbyde, znamena to ze si ostatni clenove rozdeli kdo co urve, podle nejakych pravidel, nebo to proste bude nevyuzity?
Dobrý tak tisíc za měsíc to si rovnou můžu zakoupit od UPC 128kb za 1080 Kč měsíčně ;-) a roztahat to po baráku...
A neinvestovat do bezdrátové karty a antény, ale chápu lidi co nemaj UPC tak se jim přes Telecom nechce již připojovat, jelikož je to pomalé a hlavně drahý :-(
...slyšel jsem, že když se "někdo" začně zajímat od to jaké mají lidé antény vyzažování a jestli jsou tyto přílušně otestovány.
by bylo vhodné, aby si chytří lidé sedli a vymyslely združení CZFree.Net jelikož problém může nastat tehdy když budou lidi co si tohle montují, mít zaplatit nějakou pokutu ve výši půl miliónu až milón.
Tím že by se založilo združení tak by pokutu platilo jenom jednou združení a bylo by to vyřízené :-)