ACK je svinstvo,resil jsem to cca,min.rok na StarOS,kdyz jsme prvne zkouseli ath.5212 na petce.
Ted uz to tam maji primou v majlych a samo se to prepocitava.Take tam lze nastavit pouze def ,coz je nejaky default.
Podle zkusenosti si vzpominam na:
jo,ale musis mit dobrej signal,jinak zkus hodnoty zvysovat po desitkach...
5ghz na 2km p2p-180
2.4ghz na 2km p2p-350
Ja som skusal WRAPy a Atheros 5213 na 6km nedavno a bohuzial bez uspechu, signal je na tu vzdialenost prilis slaby (-80dB a horsie), pouzil som 24dBi anteny. Spojenie sa nadviaze ale prejde tak 1 ping zo 100, duplicitne nie su ziadne, ACK mam nastavene spravne, skusal som menit parameter TXPOWER ale nemalo to vyznam. Cim to moze byt ? konektory som prerabal dokonca nielkoko krat. Kde moze byt problem ? moze byt niektora miniPCI karta vadna ? aj na kratku vzdialenost to ide.
To Explorer:
Ty srackojdni 24ky mame taky(planuji je do 1200m),jinak technik satcy na ne taky nadaval uz pri 4km.Cili nad cca 1500-2000m to chce poradna zrcadla.Dnes dorazili ty Alfovske 28dBi,ale nezdaji se me teda moc zpracovanim(radsi prubnem pak ty PW z Levi mozna),tak uvidime ikdyz ACK asi jeste na vikend zmenit nestihneme.Cili se uvidi... .Jeste me napadlo tam strcit ze zoufalství jen spojku samec-samec..pac ten pigos ma tak 30cm...ale jak pak s druhou antenou...leda druha mensi,no uvidime i sjak stimto,ale teoreticky jsme sto dostat rozvor 50cm na WRAPu,ale jak se bude chovat jen spojka to nevim:-) .