bohuzel s ovladaci pro Windows XP, ktere mam tato wifi karta funguje velice nespolehlive. S verzi 1.0.6 byla slusne pouzitelna, bohuzel jsem o ne prisel.
Ovladace jsem sehnal od kolegy Habicha, takze kdo potrebuje verzi 1.0.6, napiste, zaslu na pozadani (pro win XP).
BTW s ovladaci vyssi rady jsem mel pomerne velke problemy, rychlost byla zalostna. Pravdou je, ze jsem kartu pouzil proti 626ce a podeziral jsem blizky Breezenet jako zdroj ruseni. Po instalaci ovladace verze 1.0.6 jsem se dostal k rychlostem az 11Mbps, coz bylo asi padesatinasobne vic nez predtim. Vypadky zmizely jako mavnutim proutku. Normu g zatim nepouzivam.
Pokud by mel nekdo moznost analyzovat popr. optimalizovat ovladac, rad bych se zucastnil badani kde udelali soudruzi z vychodniho nemecka chybu :-) (rozumnejte co je na tech vyssich verzich za problem). Urcite by se to dalo pomoci nejakeho debuggeru krokovat a nasledne zoptimalizovat.
Kdyz jsem karty kupoval (2 roky zpet), tak tam byla verze vyssi nez 1.0.6, presne si to vsak nepamatuji. Navic jsem ovladace po preinstalaci jiz nikdy nepouzil, takze nevim.
Doporucit kartu muzu vzhledem k faktu, ze se ji spousta lidi zbavuje za zlomek porizovaci hodnoty. Navic tedy umi normu g, kterou nemam vyzkousenu, ale v oblastech s nizsi hustotou provozu pry funguje dobre. Nezapomente vsak, ze si pro plnych 54Gb zabere vice kanalu.
Pokud vim, tak se nehodi pro pouziti ve WISPu, protoze nejsou vhodne ovladace s regulaci vystupniho vykonu. Nicmene na koncoveho klienta vcelku muzu doporucit.
Jestli je to tak, ze "sezere" jen jeden kanal, tak sem postni odkaz, at se dozvim celou pravdu, protoze mi neni jasne, jak to tedy funguje. Sam G normu nepouzivam, jen jsem zaslechl, ze je narocnejsi na sirku pasma. Jde tam snad o kompresni pomer? Diky vsem co tomu rozumi.