Niky (skoro) sem nic proti MSC neměl, jediný co mi na tý firmě vadí a to docela dost je pan majitel. Je docela hustě arogantní a je na prachy (Kdo ne, že?). Pak další myšlenka co mě napadá je doslova "!blbost!" lidí, kteří uzavírají smouvu na 24 měsíců s vidinou slevy (jestli to ovšem ještě existuje) potažmo se zařízením, které dostanou "zadarmo" - věřte nevěřte ono se to zaplatí a to velmi rychle. D8le co mě fascinuje je "Vysokorychlostní neomeznený internet" až na to že o pár řádků níž se dozvíme "Na tarify je aplokováno FUP", škoda jen, že mnoho lidí už si na odkaz "co to vlastně to FUP je" neklikne... Prolejzám ty vaše stránky (po dlouhý době) a pořád taháte zákazníky za nos (částečně): "Udávaná rychlost je součet rychlostí v obou směrech" - a tuhle infortmaci abych našel sem se musel hodně soustředit co se týká toho fup, tak 30 denní perioda to je taky docela hustý. To bych chtěl vidět, jak se budou ty lidi tvářit, až zavolaj via VoIP a budou se divit kam se jim ty MB ztratily :( já nechci tvrdit že sme něco lepšího - to skutečně NE, jak všude prezentujem, my nejsme komerce a lidi, kteří se k nám připojují počítají s tím, že náš internet (zatím) je určen pro "Nesosáče" a navíc většina blbostí po kterých toužej masy má už určitě někdo na disku a pomocí FTP se to dá od něj stáhnout mnohem rychleji, než kdyby to běželo z internetu, anebo když jde o opravdu velká data není problém se domluvit (všichni se známe) a přenést to na nějakých větších datových nosičích. BTW: Provozujete ještě tu "poměrně" levnou agregovanu lajnu?
Nechci tady způsobovat nějaké války, ale takový je prostě můj názor na věc, myslete si o mně co chcete...
Have a nice day
Naposledy upravil jackee 27.06.2005 v 18:44
27.06.2005 v 18:39
jackee
04.07.2005 08:09
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
petr_bear)
Tak jak se zda tak sit FREEKOST.NET toho s CZFree nema moc spolecneho. Zacinam mit dokonce pocit ze pouze na CZFree parazituje a jediny zajem jsou penize. Muzete se k tomu prosim nekdo z freekostu vyjadrit ?
Tak nevim zatim, co jsem vam 3 roky psal o moznosti propojeni tak jste se ani neozvali jedine jsi vyjel na kole se nekam podivat a poslat fotky a od te doby ticho...
Ted pred vanoci jste se vsichni zblaznili... a chcete propojeni do Kostnetu.. Neni to divny_?
A to ze ted nemam cas je jiste zrejme.. Celou SO jsem travil na strechach...
Jedini kteri reagovali byl MMart a Vantomas a Edoras z Říčanska.