xjoska
Promin, psal jsem Ti do vzkazu, no nic. Ja jsem Malkovskeho 597, 6p. a okno do dvora. V Malk 599 by byl dalsi zajemce. Koukam ze by nas bylo dost a jak uz jsem psal, tak urcite se najdou dalsi. Co spocitat kolik to bude stat, kde to AP udelame a uz to trosku rozjet.
Cau,me to taky docela stve,ze tu neni vic AP.
2jirkab597:Ja treba zajem mam,ale jsem jedinej z vrsku letnan (ten cervenej bod v mape...)
2Michal.Pavelka:No presne tak,ten vcerejsi Pomeranc tomu jeste pomohl...
Jak vidis tak asi jo.
Nicmene je treba zacit neco delat.Oteplilo se,takze montovani anten atd. bude prijemnejsi
Chtelo by to zjistit,kdo ma vsechno zajem a nejak se domluvit.
Myslel jsem taky,že se vlastně na ničem podílet nemusim,že se prostě připojim na BratraK,jenže pak jsem zjistil,že má na sobě přes 15 lidí.Mezitim jsem ale koupil HW.Takže už vlastně namam na výběr,jdu do toho.
Chce se to spojit s lidmi,kteří uvažují nebo už budují AP(v mé oblasti je to Reaper),aby věděli,že to nedělají zbytečně a že zájem je,tudíž by si měli pospíšit.A taky jim případně pomoct(a? už finančně nebo jinak)
Psal jsem mu před časem mail (yarpen@post.cz),řikal,že má zkoušky a na budování AP nemá čas,ale slibuje,že až ho mít bude,tak s tim něco udělá.Bratrk píše,že se máme taky angažovat...
Prosím všechny letňaské,kteří mají zájem o připojení(k Reaperovi nebo jinam do letňan)a? se napíší do tohoto fóra,a? vidíme,kolik nás je atd.
Tímto zjistíme,který modrý bod je mrtvý,a který skutečně plánuje se pripojit (musíte být ochotni pro to něco objetovat)
Dále by to chtělo se nějak domluvit a pomoct těm,kteří nová APčka staví.
Předem díky za reakce,nelze jen tak sedět a čekat,je to i naše sí?(nebo spíš doufám bude)
Nejjednodussi je tam proste hodit CZF Debian(aspon myslim),tam uz vse je a nemusi se to rucne instalovat.Staci jen poeditovat prislusne skripty.I ja jsem to zvladl,i kdyz samozrejme bez Zebry a jen jedna karta v Managed modu