CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Ovislink WL-1120AP
« 567891011121314151617 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 161 

Old Post 27.03.2004 v 02:33
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p.salek
Moderator

Registrován: 08.09.2002
Příspěvků: 641

Team Member: MOD

Příspěvek č. 162 

Me tak napada, ze vetsinou zesileni je rizeno napetim, v podstate u vsech takovejhle brouku, takze by melo stacit sehnat datasheet a zmenit odpor co tam vetsinou bejva. Alespon tak to slo napr. u starych proximu.

to Shake: Zebra = COOL!!!

Old Post 28.03.2004 v 00:37
p.salek je offline   Click Here to See the Profile for p.salek   Find more posts by p.salek   Click here to Send p.salek a Private Message   Click Here to Email p.salek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 163 

Old Post 28.03.2004 v 01:07
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 164 

Do revize rmk4 se dostala neprijemna buga, ktera diky ntpclientu, ktery je standartne zapnuty, muze prodlouzit nabihani access pointu az na 5 minut. Je to zpusobene dlouhym timeoutem ntpclienta v pripade ze nenajde kyzeny server. Quick fix je po nabehnuti bud v /etc/ntp nastavit spravny ntp server anebo zakomentit spousteni v /etc/init.d/rcS .
To bude opraveno v nasledujicim release, ktery by mel byt v prubehu tohoto tydne.

Old Post 29.03.2004 v 03:04
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oldaaa
Newbie

Registrován: 06.02.2003
Příspěvků: 90

skryté SSID Příspěvek č. 165 

Čau, řeším problém. Mám 1120AP v režimu CLIENT a nejde se s tím připojit na AP Orinoco, který ma skrytý ESSID. Nevíte jak někdo vyřešit tento problém ? Díky. Spěchá :-)

Old Post 30.03.2004 v 21:59
Oldaaa je offline   Click Here to See the Profile for Oldaaa   Find more posts by Oldaaa   Click here to Send Oldaaa a Private Message   Click Here to Email Oldaaa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 166 

Vyplnis spravne ssid v nastaveni a ulozis?

Old Post 30.03.2004 v 22:00
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p.salek
Moderator

Registrován: 08.09.2002
Příspěvků: 641

Team Member: MOD

regulace Příspěvek č. 167 

Nejak jsem to moc nestudoval, aleto radio philips umi regulaci od -15 do +5 dBm, takze pokud to nejde regulovat tak je tam asi nejakej dalsi monolitickej zesilovac, takze coz takhle ho vyhodit uplne????
Je to jenom napad, tak prosim nekamenovat.

Old Post 30.03.2004 v 22:59
p.salek je offline   Click Here to See the Profile for p.salek   Find more posts by p.salek   Click here to Send p.salek a Private Message   Click Here to Email p.salek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: regulace Příspěvek č. 168 

Old Post 30.03.2004 v 23:07
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p.salek
Moderator

Registrován: 08.09.2002
Příspěvků: 641

Team Member: MOD

Příspěvek č. 169 

Hele shaku,
na tom melb. wireless pisou ze
SAW Filter (G W22 B004D) Unknown brand. 2.4GHz Bandpass filter.

takze je to obyc pasmova propust, zadnej zesik.

Taky jsem se donutil precist datasheet k tomu SA2400 a jasne tam pisou>
ridici obvod pro 2.45GHz zesilovac s max +8dBm zesilenim, 15Db zisk nastavitelny v krocicj po 1dB a druhy prepinany vystup s vystupnim vykonem -1.5dBm s podobnyma moznostma nastaveni ktery jsou nastavovany samostatnym registrem.

Zisk -1.5dBm lze ziskat naprosto instantne predratovanim vystupu z pinu TX_HI na TX_LO


Takze je to vsechno JENOM v softwaru.


Nemoh by jsi udelat detailnejsi fotku ty RF casti, z ty jejich fotky neni asni poradne poznat kam co vede.

UPDATE>

Jestli jsem cet dobre(vypis z proc co je na Melb.W., tak RF cast je Realtek 8180) na kterym teda JDE 100% regulovat vykon, takze co takhle vzit drivery co jsou pro linux na tenhlwe realtek a prekompilovat je pro tenhle bazmek???

Naposledy upravil p.salek 30.03.2004 v 23:27

Old Post 30.03.2004 v 23:10
p.salek je offline   Click Here to See the Profile for p.salek   Find more posts by p.salek   Click here to Send p.salek a Private Message   Click Here to Email p.salek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shake
Moderator

Registrován: 02.01.2003
Příspěvků: 1018

Team Member: MOD

Příspěvek č. 170 

Hele salku dobry, ale tim uz jsem vsim prosel. Chip je SA2400A.
To ze je to pasmovy filtr vim, ale zaroven je zrejme kombinovany se zesilovacem.
Ovislink ma pripojeny vystup TX_LO.
Vykon regulovat lze, pro jakekoli nastavene hodnoty se vykon nedostal pod 10dBm.
Jeste mam jeden napad. Tenkrat se merilo jine apcko, ne zrovna ovislink, ale nejaky oem. Stejny chipset stejna rf cast. Ted me napadlo, ze to mohlo mit zapojeny vystup na TX_HI. Asi to pristi tyden necham premerit a uvidime, ale moc si od toho neslibuju ..

Old Post 30.03.2004 v 23:50
Shake je offline   Click Here to See the Profile for Shake   Find more posts by Shake   Click here to Send Shake a Private Message   Click Here to Email Shake     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oldaaa
Newbie

Registrován: 06.02.2003
Příspěvků: 90

Příspěvek č. 171 

ano, správně vyplním ESSID v nastavení, ale na to orinoco se skrytým ssid se to prostě nepřipojí. na cokoliv jiného ano. něšlo by to nějak upravit v tom linuxu co je v něm ?

Old Post 31.03.2004 v 12:05
Oldaaa je offline   Click Here to See the Profile for Oldaaa   Find more posts by Oldaaa   Click here to Send Oldaaa a Private Message   Click Here to Email Oldaaa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 172 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 31.03.2004 v 12:47
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gugo
Member

Registrován: 08.01.2003
Příspěvků: 329

Příspěvek č. 173 

__________________

°°°°°°° Free neznamená zadarmo °°°°°°°

Old Post 31.03.2004 v 13:05
gugo je offline   Click Here to See the Profile for gugo   Find more posts by gugo   Click here to Send gugo a Private Message     Visit gugo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oldaaa
Newbie

Registrován: 06.02.2003
Příspěvků: 90

Příspěvek č. 174 

nene, chybka jinde neni. jakou mas revizi a s jakym firmwarem ?
zkousel jsem to i primo oproti Ovisu 1120 v rezimu AP a se skrytym ESSID. nefunguje. kdyz ho odkryju tak to funguje. zadny MAC list tam neni. vubec se to nespoji a na strance status to pise scanning....

Old Post 31.03.2004 v 15:03
Oldaaa je offline   Click Here to See the Profile for Oldaaa   Find more posts by Oldaaa   Click here to Send Oldaaa a Private Message   Click Here to Email Oldaaa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p.salek
Moderator

Registrován: 08.09.2002
Příspěvků: 641

Team Member: MOD

Příspěvek č. 175 

To Shake> Dobry!

Mas pravdu, koukal jsem se na SA2411(to co je v tom AP bude asi nejaka levnejsi cinska alternativa), coz je linearni zesilovac pro ten SA2400 a ten je taky natvrdo nastavenej na 20dB, coz znamena ze jediny reseni je ten utlumovej T nebo Pi clanek.

Mozna by taky slo zkusit zmensit napajeni tomu zesilovaci, filtru by to neuskodilo a pritom by to zesilovalo min. Asi by to chtelo zmerit kde se to napaji, melo by tam bejt neco kolem 2-3V a tam vrazit na to paraelne nejakej odpor a zmerit co to udela. Mohlo by to zafungovat.

Kolik stoji ten bazmek??? Ze bych si jeden koupil na testy.

UPDATE:

Jeste napad, co myslis, slo by udelat tohle??
Odpojit TX_HI, nechat nepouzitej a primo propojit(asi tenkym koaxem) TX_LO na tex TX/RX brouk???

Naposledy upravil p.salek 31.03.2004 v 16:26

Old Post 31.03.2004 v 16:17
p.salek je offline   Click Here to See the Profile for p.salek   Find more posts by p.salek   Click here to Send p.salek a Private Message   Click Here to Email p.salek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 176 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 31.03.2004 v 18:36
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:41.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 567891011121314151617 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz