CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 76777879808182838485868788 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
styblop
Newbie

Registrován: 17.10.2004
Příspěvků: 2

Question Opakovani paketu Příspěvek č. 1297 

Old Post 29.10.2004 v 22:38
styblop je offline   Click Here to See the Profile for styblop   Find more posts by styblop   Click here to Send styblop a Private Message   Click Here to Email styblop     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
login
Newbie

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 99

Re: Re: Re: Nový FW na ASUS WL500g SN 48 Příspěvek č. 1298 

Old Post 29.10.2004 v 23:07
login je offline   Click Here to See the Profile for login   Find more posts by login   Click here to Send login a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Re: Re: Nový FW na ASUS WL500g SN 48 Příspěvek č. 1299 

__________________

Old Post 29.10.2004 v 23:09
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
login
Newbie

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 99

Re: Re: Re: Re: Re: Nový FW na ASUS WL500g SN 48 Příspěvek č. 1300 

Old Post 30.10.2004 v 10:50
login je offline   Click Here to See the Profile for login   Find more posts by login   Click here to Send login a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nový FW na ASUS WL500g SN 48 Příspěvek č. 1301 

__________________

Old Post 30.10.2004 v 11:02
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nový FW na ASUS WL500g SN 48 Příspěvek č. 1302 

Old Post 30.10.2004 v 11:46
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spidla
Newbie

Registrován: 08.03.2004
Příspěvků: 51

QoS Příspěvek č. 1303 

Zdar,
zjistil jsem, že ve firmwaru OpenWRT od jaha není zakompilovanej modul fw pro tc takže není možný označovat pakety v iptables a následně je shapovat v tc.

Nemáte někdo ten modul ?

Dik

Old Post 31.10.2004 v 11:17
Spidla je offline   Click Here to See the Profile for Spidla   Find more posts by Spidla   Click here to Send Spidla a Private Message   Click Here to Email Spidla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: QoS Příspěvek č. 1304 

__________________

Old Post 31.10.2004 v 11:26
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
v.q
Newbie

Registrován: 28.01.2004
Příspěvků: 32

WL500b - zahadna indispozice Příspěvek č. 1305 

WL500b mi chodi bez potizi (uptime bezne vic nez mesic) uz delsi dobu, ale asi pred tydnem jsem mel zahadny problem:
Odpojil jsem ho od elektriky a asi po 3 hodimach znovu zapnul - normalni postup, tak jsem to delal uz mockrat. Jenze ted se neslo vubec pripojit, postupne se to navic zhorsovalo - nejdriv jsem mohl ping i telnet na 192.168.1.1, ale v telnetu vetsina prikazu tuhla - napr. cokoliv "wl ...", dokonce i treba "cd /usr/local/init", "ls" ukazoval, jakoby v Asusu skoro nic nebylo (obcas taky zatuhnul). Restoration utility se vubec nechytla. Opet vypnout/zapnout a po nekolika pokusech uz ani neodpovidal na ping. Vzdal jsem to s vidinou reklamace.
Rano jsem to jeste jednou zkusil a ping uz zase sel, i telnet, ale to bylo vsechno, Restoration opet ani tuk. Nasledovala dalsi pauza, tentokrat uz jsem to zabalil do krabice a pripravil na reklamaci. Cca za dalsi 4 hodiny jsem to nevydrzel a jeste pripojil k jinemu PC a tam sel prekvapive ping i telnet i ruzne prikazy. Tak jsem to prenesl k svemu PC, normalne se pripojil, udelal Restoration, nastavil jako obvykle a od te doby (~tyden) to jede. Jeste jsem to tedy od te doby nevypinal.
Nejdriv jsem myslel, ze treba pri tom prvnim odpojeni/pripojeni mohla byt nejaka napetova spicka, ktera treba neco odpalila, ale ted to jede. Napadlo me, ze bych treba domacknul pameti (nevim, jak to vevnitr vypada a je-li tam moznost spatneho kontaktu), ale je to zalepeny a nechce se mi riskovat zaruku.
Tusite nekdo, cim by to mohlo byt? A co radite - ignorovat to nebo reklamovat (ted ale neni co reklamovat, kdyz to chodi)?
Predem diky, vq

Old Post 31.10.2004 v 13:06
v.q je offline   Click Here to See the Profile for v.q   Find more posts by v.q   Click here to Send v.q a Private Message   Click Here to Email v.q     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: WL500b - zahadna indispozice Příspěvek č. 1306 

Já bych se přiklonil k možnosti napě?ové špičky.
Při jedné bouřce uhodil blesk nedaleko od našeho domu..... jelikož máme ethernet vedený mezi 3my domy (2x 40m vzduchem) tak to odpálilo sí?ovky všem stanicím a porty na switchích.. samozřejmě to dostal i asus který blikal jak diskotéka..
tak jsem ho odpojil a ani ?uk... vždycky se rozblikaly všechny ledky a pak nic.. tak jsem ho nechal uležet a co se nestalo FUNGUJE! i když má o jeden port méně ale jde to

__________________

Old Post 31.10.2004 v 14:09
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
karlic
Newbie

Registrován: 01.02.2004
Příspěvků: 21

Re: Nový FW na ASUS WL500g SN 48 Příspěvek č. 1307 

Old Post 31.10.2004 v 18:30
karlic je offline   Click Here to See the Profile for karlic   Find more posts by karlic   Click here to Send karlic a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Neo
Newbie

Registrován: 06.10.2002
Příspěvků: 18

Oleg fw 1.8.1.7-2a Příspěvek č. 1308 

Zdravicko mam takovy problem, hodil jsem do asusu posledni firmware od olega 1.8.1.7-2 a zjistil jsem nasledujici problem.Nejsem schopen ulozit nvram bootCmd, vsechno probehne v pohode ale po restartu to proste nic neudela.Starsi fw fungovali takhel bez problemu,prosim o pomoc uz mi nejak dosli napady.Dik moc

Old Post 31.10.2004 v 19:33
Mr.Neo je offline   Click Here to See the Profile for Mr.Neo   Find more posts by Mr.Neo   Click here to Send Mr.Neo a Private Message   Click Here to Email Mr.Neo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Oleg fw 1.8.1.7-2a Příspěvek č. 1309 

__________________

Old Post 31.10.2004 v 19:35
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Neo
Newbie

Registrován: 06.10.2002
Příspěvků: 18

Re: Oleg fw 1.8.1.7-2a Příspěvek č. 1310 

To jsem moc nepochopil tu stranku jsem prochazel a nic jsem nenasel, potrebuju ulozit jen IP adresu eth2, pak zruzeni bridge a routovani. Dik moc

Old Post 31.10.2004 v 19:54
Mr.Neo je offline   Click Here to See the Profile for Mr.Neo   Find more posts by Mr.Neo   Click here to Send Mr.Neo a Private Message   Click Here to Email Mr.Neo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Oleg fw 1.8.1.7-2a Příspěvek č. 1311 

__________________

Old Post 31.10.2004 v 19:57
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Neo
Newbie

Registrován: 06.10.2002
Příspěvků: 18

Re: Re: Oleg fw 1.8.1.7-2a Příspěvek č. 1312 

No prave v tom moc dobrej nejsem, teda linux je uplne mimo me. Jestli by to slo potrebuju udelat asi tohel

brctl delif br0 eth2
wl ap 0
wl join ......
ifconfig eth2 inet x.x.x.x broadcast x.x.x.x netmaskc x.x.x.
route add -net x.x.x. netmask x.x.x. gw x.x.x.x
iptables -I FORWARD -i eth2 -o eth1 -j DROP

Dkyby jsi mi to mohl napsat bylo by to super, nebo na ICQ 40286495.

Jeste jednou dik

Old Post 31.10.2004 v 20:04
Mr.Neo je offline   Click Here to See the Profile for Mr.Neo   Find more posts by Mr.Neo   Click here to Send Mr.Neo a Private Message   Click Here to Email Mr.Neo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:27.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 76777879808182838485868788 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz