CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 143144145146147148149150151152153154155 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
standa99
Junior Member

Registrován: 01.10.2003
Příspěvků: 127

Re: USB Příspěvek č. 2369 

Old Post 13.09.2006 v 02:46
standa99 je offline   Click Here to See the Profile for standa99   Find more posts by standa99   Click here to Send standa99 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jojoj
Newbie

Registrován: 31.08.2006
Příspěvků: 41

Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2370 

Old Post 16.09.2006 v 13:38
jojoj je offline   Click Here to See the Profile for jojoj   Find more posts by jojoj   Click here to Send jojoj a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
login
Newbie

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 99

Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2371 

Old Post 17.09.2006 v 16:52
login je offline   Click Here to See the Profile for login   Find more posts by login   Click here to Send login a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phr
Newbie

Registrován: 27.09.2006
Příspěvků: 4

Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2372 

Zdravím všechny, dovolil bych si dotaz. Asi 3 neděle si hraju s WL 500 GP. Nahrál jsem nejnovější verzi od Olega, nastavil client mod, spustil jsem skenování okolí a našel jsem 2 až 3 AP poblíž. Problém je, že síla signálu nepřekročí -80 dB u žádného z nich. Máte někdo vyzkoušenou minimální sílu signálu, aby se chytil wl join ?

Old Post 27.09.2006 v 21:29
phr je offline   Click Here to See the Profile for phr   Find more posts by phr   Click here to Send phr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jojoj
Newbie

Registrován: 31.08.2006
Příspěvků: 41

Re: Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2373 

Old Post 27.09.2006 v 22:06
jojoj je offline   Click Here to See the Profile for jojoj   Find more posts by jojoj   Click here to Send jojoj a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dargos
Member

Registrován: 30.08.2002
Příspěvků: 392

Re: Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2374 

__________________

Old Post 27.09.2006 v 22:10
Dargos je offline   Click Here to See the Profile for Dargos   Find more posts by Dargos   Click here to Send Dargos a Private Message   Click Here to Email Dargos   Visit Dargos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dargos
Member

Registrován: 30.08.2002
Příspěvků: 392

Re: Re: Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2375 

__________________

Old Post 27.09.2006 v 22:46
Dargos je offline   Click Here to See the Profile for Dargos   Find more posts by Dargos   Click here to Send Dargos a Private Message   Click Here to Email Dargos   Visit Dargos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phr
Newbie

Registrován: 27.09.2006
Příspěvků: 4

Re: Re: Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2376 

Old Post 28.09.2006 v 21:00
phr je offline   Click Here to See the Profile for phr   Find more posts by phr   Click here to Send phr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phr
Newbie

Registrován: 27.09.2006
Příspěvků: 4

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!! Příspěvek č. 2377 

Old Post 28.09.2006 v 21:12
phr je offline   Click Here to See the Profile for phr   Find more posts by phr   Click here to Send phr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 2378 

vedel by mi niekto povedat ci olegov firmware v 500g dokaze nastavit AP ako klienta?

__________________

Old Post 28.10.2006 v 16:32
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phr
Newbie

Registrován: 27.09.2006
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 2379 

Old Post 28.10.2006 v 20:48
phr je offline   Click Here to See the Profile for phr   Find more posts by phr   Click here to Send phr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Asus WL-500gP Příspěvek č. 2380 

Asus WL-500gP
vedel by mi niekto porospravat o tomto zariadeni?

aka je prenosova rychlost a na aku vzdialenost? skusal si uz Afterburner? da sa BroadRange aj vypnut? ked ano je nejaky rozdiel? a ako to ise so zariadenim ktore nema BroadRange?

__________________

Old Post 16.11.2006 v 21:15
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tkevlar
Newbie

Registrován: 19.11.2006
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 2381 

Old Post 19.11.2006 v 16:35
Tkevlar je offline   Click Here to See the Profile for Tkevlar   Find more posts by Tkevlar   Click here to Send Tkevlar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jsara
Newbie

Registrován: 25.01.2006
Příspěvků: 55

Příspěvek č. 2382 

zdravím,

včera jsem se konečně rozhodl že na svůj asus wl500g dám openwrt, vše probíhalo dobře image se přenesl dobře wifi najela telnetem jsem se přihlásil, změnil heslo uložil přes ssh jsem se přihlásil. ted to přišlo když jsem se pokoušel změnit ip adresu na rozhraní LAN tak jseem zapoměl napsat masku sítě s myšlenkou že se zachová ta co tam byla, po rebootu už jsem se nepřihlásil ani nedopingnul. smůla. zkoušel jsem znovu recovery modu ale na ip 192.168.1.1 žádný tftp neběží tak už nic nezmůžu, ale přitom asus žije, protože wan dostane ip z dhcp, ale tam je zakázaný ssh a telnet tak se zase nepřihlásím. poradte, třeba i kdybych měl neco na desce vyzkratovat, jako návody jsem četl našel že pin č9 na flash na zem, ale nevím kde je ta pamět flash. jo ani orig soft od asusu recovery nejde.


díkyy za každou radu.

honza

__________________

správce sítě olbramNET a jinak borec

Old Post 10.12.2006 v 08:26
jsara je offline   Click Here to See the Profile for jsara   Find more posts by jsara   Click here to Send jsara a Private Message     Visit jsara's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
standa99
Junior Member

Registrován: 01.10.2003
Příspěvků: 127

Příspěvek č. 2383 

Old Post 10.12.2006 v 13:51
standa99 je offline   Click Here to See the Profile for standa99   Find more posts by standa99   Click here to Send standa99 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 2384 

vedel by mi neikto povedat aka je maximalna prenosova rychlost ASUSu 500gP a takeho isteho zariadenia alebo 138gE na vzdialenost 1m? pokial viem tak to mam mat teoreticky 125Mbps ked to prepocitam tak by to malo byt 9MB/s nie?:-) akoze fakt nechapem rozdiel medzi ASUS 500g 54Mb/s a ASUSu 500gP 125Mb/s ked som robim merania rychlosti zariadeni, ASUS WL-500g, ASUS WL-500gP, ASUS WL-138g, ASUS WL-138g V2, ASUS 138gE tak som nespozoroval ziadny rozdiel medzi zariadeniami v rychlostiach a najväcsiu prenosovu rychlost som nameral 4,5MB/s cez sisoftsandru a kopirovanie 239,68 MB *.MPA za cca 57sec, vsetky zariadenia mali pouzite AfterBurner a Frame Bursting, to je navyse 500kbps
Inak karty ASUS WL-138gE a ASUS WL-138g V2 su na vlas rovnake, akurat ze o 600sk rozdiel

__________________

Old Post 10.12.2006 v 16:16
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:33.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 143144145146147148149150151152153154155 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz