CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 137138139140141142143144145146147148149 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Palice
Newbie

Registrován: 15.01.2006
Příspěvků: 7

mrtvy ASUS Příspěvek č. 2273 

dostal se mi pod ruku mrtvy ASUS, funguje na nem jen switch a nic vic. bezdrazova cast nefunguje, reset nepomaha, ping nejde. chtel jsem flashnout firmware ale nemuzu se na nej pripojit. jsem vdecny za kazdour radu

Old Post 18.01.2006 v 20:34
Palice je offline   Click Here to See the Profile for Palice   Find more posts by Palice   Click here to Send Palice a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sway
Newbie

Registrován: 06.02.2003
Příspěvků: 34

Příspěvek č. 2274 

Palice: jeste k tomu PMku, v mym pripade spojeni po TPcku v pohode slo...

__________________

sway
-----
* sway00(at)gmail(dot)com
* jabber: sway@njs.netlab.cz
* ICQ: 162666129

Old Post 18.01.2006 v 21:59
sway je offline   Click Here to See the Profile for sway   Find more posts by sway   Click here to Send sway a Private Message   Click Here to Email sway     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaclav.stepan
Junior Member

Registrován: 23.11.2002
Příspěvků: 113

Re: mrtvy ASUS Příspěvek č. 2275 

Old Post 19.01.2006 v 14:24
vaclav.stepan je offline   Click Here to See the Profile for vaclav.stepan   Find more posts by vaclav.stepan   Click here to Send vaclav.stepan a Private Message   Click Here to Email vaclav.stepan   Visit vaclav.stepan's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mathev
Newbie

Registrován: 19.01.2006
Příspěvků: 2

wl500b Příspěvek č. 2276 

mam asus WL500b firmware original z asus stranky 1.8.2.4 a funguje vsetko ako ma

pri nahrati akehokolvek olegovho firmware mi ale nejde rozbehat wifi a ziadny wifi klient mi ho nenajde... ostatne funkcie funguju a dokazem sa do neho nalogovat cez ethernet a nahrat spet funkcny fw... neviete mi niekto poradit kde moze byt chyba alebo co mam skusit?

Old Post 19.01.2006 v 14:45
mathev je offline   Click Here to See the Profile for mathev   Find more posts by mathev   Click here to Send mathev a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
x.max
Newbie

Registrován: 10.04.2005
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 2277 

Old Post 22.01.2006 v 14:17
x.max je offline   Click Here to See the Profile for x.max   Find more posts by x.max   Click here to Send x.max a Private Message   Click Here to Email x.max     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jointer
Member

Registrován: 05.07.2002
Příspěvků: 405

Příspěvek č. 2278 

__________________

>>----------------<<
ALL YOUR WI-FI ARE BELONG TO US!
JOIN(T) US!

Old Post 22.01.2006 v 15:27
jointer je offline   Click Here to See the Profile for jointer   Find more posts by jointer   Click here to Send jointer a Private Message     Visit jointer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red
Former as MikeRoland

Registrován: 17.04.2004
Příspěvků: 584

User is Mapper

Příspěvek č. 2279 

__________________

Já jsem jenom malej blázen...

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Ernst Ingmar Bergman <ingmar.bergman@coopergay.cz>
Gesendet: 16-2, 2:14

Old Post 22.01.2006 v 15:31
Red je offline   Click Here to See the Profile for Red   Find more posts by Red   Click here to Send Red a Private Message   Click Here to Email Red   Visit Red's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p0l0us
Junior Member

Registrován: 28.11.2003
Příspěvků: 261

Re: wl500b Příspěvek č. 2280 

__________________

p0l0us

Old Post 22.01.2006 v 16:09
p0l0us je offline   Click Here to See the Profile for p0l0us   Find more posts by p0l0us   Click here to Send p0l0us a Private Message   Click Here to Email p0l0us     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Proc mi Asus neroutuje Příspěvek č. 2281 

Asus WL500g s OpenWrt White Russian RC4 jako AP, diky mym mezeram ve znalostech mam problem s routovanim, na Asuse se pripojim pres wifi, ale uz se nedostanu na lan, pritom primo z Asuse se dostanu do netu pres lan. Prerusene je spojeni wifi-lan
lan: addr:192.168.2.7 Bcast:192.168.2.255 Mask:255.255.255.0
wifi: addr:192.168.1.129 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.128

Route:
Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
192.168.1.128 * 255.255.255.128 U 0 0 0 eth2
192.168.2.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br0
default 13.2.168.192.in 0.0.0.0 UG 0 0 0 br0

dik za nasmerovani
petrd

Old Post 24.01.2006 v 18:52
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p0l0us
Junior Member

Registrován: 28.11.2003
Příspěvků: 261

Re: Proc mi Asus neroutuje Příspěvek č. 2282 

__________________

p0l0us

Old Post 24.01.2006 v 19:41
p0l0us je offline   Click Here to See the Profile for p0l0us   Find more posts by p0l0us   Click here to Send p0l0us a Private Message   Click Here to Email p0l0us     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Re: Proc mi Asus neroutuje Příspěvek č. 2283 

Old Post 24.01.2006 v 21:43
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 2284 

vedel by mi niekto povedat ako mam nastavit 2xAP asus 500g tak aby na jednom bol funkcny Bandwidth Management aj pre jedno aj pre druhe AP?
APcka su v mode Hybrid, premostene a na jedno aj na druhe sa pripajaju klienti...
na tom AP co mam nastaveny Bandwidth Management je v operacnom mode Home Gateway, vo WAN porte mam DSL modem...

__________________

Old Post 25.01.2006 v 13:34
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: mrtvy ASUS Příspěvek č. 2285 

Old Post 30.01.2006 v 23:40
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: wl500b Příspěvek č. 2286 

Old Post 30.01.2006 v 23:49
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Re: mrtvy ASUS Příspěvek č. 2287 

Old Post 30.01.2006 v 23:54
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p0l0us
Junior Member

Registrován: 28.11.2003
Příspěvků: 261

Re: mrtvy ASUS Příspěvek č. 2288 

__________________

p0l0us

Old Post 31.01.2006 v 06:59
p0l0us je offline   Click Here to See the Profile for p0l0us   Find more posts by p0l0us   Click here to Send p0l0us a Private Message   Click Here to Email p0l0us     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:11.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 137138139140141142143144145146147148149 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz