CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 106107108109110111112113114115116117118 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1777 

__________________

Old Post 11.02.2005 v 19:51
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1778 

__________________

Old Post 11.02.2005 v 19:53
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Re: Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1779 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 11.02.2005 v 19:55
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1780 

Old Post 11.02.2005 v 20:08
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1781 

__________________

Old Post 11.02.2005 v 20:18
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1782 

Old Post 11.02.2005 v 20:39
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
George77
Newbie

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 19

Re: Re: Asus WL-500b/g v modu AP client Příspěvek č. 1783 

Old Post 13.02.2005 v 20:26
George77 je offline   Click Here to See the Profile for George77   Find more posts by George77   Click here to Send George77 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Old Post 15.02.2005 16:58
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 1784 
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Re: Offtopic: AirCA8 a AirCA8-Dual + Linux Příspěvek č. 1785 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 15.02.2005 v 17:08
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamilek
Junior Member

Registrován: 09.09.2003
Příspěvků: 145

pomoc laikovi Příspěvek č. 1786 

Ahoj, mozna to tady uz 100x bylo, ale uz je to tak neprehledne, ze je lepsi se zeptat znova.
Od ISP mam k dispozici 2-x IP adres. Mam Asuse 500b a chtel bych ho pouzit k distribuci internetu mezi vice PC. Vim, ze by sel pouzit NAT,kdy 1 IP od ISP prenatuju na kolik chci IP v jinem rozsahu, ale takto to nechci. Kdyz uz mam ty 2-x IP adres, tak chci aby se pouzily. Myslim, ze by to slo routovat, ale moc se v tom nevyznam (v tom routovani vubec). Jde toto s orig.FW? Vim, ze tam jde nejak menit mody - jeden se jmenuje nejak Home gateway (s NATem), ale u tech dalsich nevim na co jsou. 2 PC budou za Asusem na LAN a 2 PC na wifi casti. Od ISP to budu mit pres UTPcko.

Diky moc za rady.

Old Post 16.02.2005 v 09:39
kamilek je offline   Click Here to See the Profile for kamilek   Find more posts by kamilek   Click here to Send kamilek a Private Message   Click Here to Email kamilek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loben
Newbie

Registrován: 13.02.2005
Příspěvků: 6

Syslog Příspěvek č. 1787 

Nestává se vám, že Asus stopne po nějaké době logování
přístupů? Loguju všechno (Dropped i Accepted) na KiWi Syslog server. Asus by měl
v sobě uchovávat 1024 zpráv, ale proč přestane logovat i na
Remote Log Server?
Asus WL-500bv2 FW 1.8.1.9, to samé se děje i s FW 1.8.2.4

Old Post 17.02.2005 v 16:11
loben je offline   Click Here to See the Profile for loben   Find more posts by loben   Click here to Send loben a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Re: Syslog Příspěvek č. 1788 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 18.02.2005 v 19:12
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
George77
Newbie

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 19

OpenWRT na Asus WL-500b a zprovozneni USB Příspěvek č. 1789 

Potreboval bych poradit jak na originalnim OpenWRT zprovoznit USB port. Kdyz jsem totiz do Asus WL-500b nahral originalni OpenWRT z openwrt.org, tak jsem zjistil, ze v nem neni podpora USB. Pry staci nainstalovat nejaky balicek, ale zadny jsem nikde nenasel.

Diky predem za radu.

Old Post 18.02.2005 v 19:50
George77 je offline   Click Here to See the Profile for George77   Find more posts by George77   Click here to Send George77 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loben
Newbie

Registrován: 13.02.2005
Příspěvků: 6

Re: Re: Syslog Příspěvek č. 1790 

Old Post 19.02.2005 v 09:22
loben je offline   Click Here to See the Profile for loben   Find more posts by loben   Click here to Send loben a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pavel_D
Newbie

Registrován: 22.11.2003
Příspěvků: 3

Cool podrobné info ASUS WL - 500b Příspěvek č. 1791 

Old Post 19.02.2005 v 15:19
Pavel_D je offline   Click Here to See the Profile for Pavel_D   Find more posts by Pavel_D   Click here to Send Pavel_D a Private Message   Click Here to Email Pavel_D     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jointer
Member

Registrován: 05.07.2002
Příspěvků: 405

Příspěvek č. 1792 

Mam 500g a mel bych par otazek, ale nevim jestli jsem ve spravnym threadu.
1. je mozne se k oficialnimu FW (1.8.1.9) prihlasit nejak telnetem ci SSH?
2. jedu v modu AP - potrebuju aby clovek na AP dostal na zaklade MAC IP od routeru na Ethernetu, to funguje. Ale v tomhle rezimu jsou nektere funkce nepristupne, treba synchronizace hodin, proc?
3. taktez postradam nejaky log ktery by mi rekl vice o systemu (kdy se kdo pripojil treba), pak by to bylo dokonale
4. Nastavil jsem vykon na max (84), je to s timhle firmwarem funkcni? Potrebuju na pendrek pokryt co nejvetsi oblast.
5. Prinese mi zmena firmwaru na neoficialni nejaka pozitiva? Treba ten log nebo cas? Jaky FW pouzit?

Dik za odpovedi.

__________________

>>----------------<<
ALL YOUR WI-FI ARE BELONG TO US!
JOIN(T) US!

Old Post 19.02.2005 v 19:30
jointer je offline   Click Here to See the Profile for jointer   Find more posts by jointer   Click here to Send jointer a Private Message     Visit jointer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:58.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 106107108109110111112113114115116117118 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz