CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 105106107108109110111112113114115116117 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
JaraNovak
Newbie

Registrován: 29.03.2004
Příspěvků: 6

Problém, asi vekej... Příspěvek č. 1761 

Po zapnutí se na WL-500b nerozsvítí LED pro AIR, LAN1 - 4 normálně jo. Mám důvod se obávat, že se něco pokazilo? Dřív, co si pamatuji, totiž svítila...

Old Post 04.02.2005 v 15:17
JaraNovak je offline   Click Here to See the Profile for JaraNovak   Find more posts by JaraNovak     Click Here to Email JaraNovak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vantomas
Junior Member

Registrován: 03.02.2003
Příspěvků: 134

Re: Problém, asi vekej... Příspěvek č. 1762 

__________________

Clen a pseudoadmin AS64588

Old Post 04.02.2005 v 19:36
vantomas je offline   Click Here to See the Profile for vantomas   Find more posts by vantomas   Click here to Send vantomas a Private Message   Click Here to Email vantomas   Visit vantomas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JaraNovak
Newbie

Registrován: 29.03.2004
Příspěvků: 6

Vyřešeno Příspěvek č. 1763 

Vše už je, jak má být:-) Klient (zdá se) chodí, kontrolka svítí, co víc si člověk může přát?
Ale i tak, všem díky.

Old Post 04.02.2005 v 20:56
JaraNovak je offline   Click Here to See the Profile for JaraNovak   Find more posts by JaraNovak     Click Here to Email JaraNovak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaky typ bude nejlepsi volbou Příspěvek č. 1764 

Old Post 04.02.2005 v 21:05
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaky typ bude nejlepsi volbou Příspěvek č. 1765 

Old Post 04.02.2005 v 21:07
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
latitude
Newbie

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 1766 

Old Post 06.02.2005 v 01:21
latitude je offline   Click Here to See the Profile for latitude   Find more posts by latitude   Click here to Send latitude a Private Message   Click Here to Email latitude     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
George77
Newbie

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 19

Question Asus WL-500b/g v modu AP client Příspěvek č. 1767 

Vim, ze tema Asus a AP client se tu probira stale dokola, ale mam s tim stale problem.
Podarilo se mi zprovoznit tak ze pouzivam NAT. Tedy Asus se asociuje po bezdratu s AP a na bezdratu mam nastavenu verejnou adresu. Pocitace pripojene k LAN portum dostavaji IP z rozsahu 192.168.1.0/24 a tyto se tedy prekladaji pomoci NATu.

Potreboval bych ale rozbehat jinou konfiguraci. Pripojit Asus bezdratove k AP a na bezdratu mit nejakou administrativni (neverejnou) IP. Na pocitacich pripojenych k LAN portu bych potreboval mit verejnou IP s tim, ze kazdy bude mit adresu z jineho bloku s maskou /30. Kazde PC bude mit vychozi branu na routeru pred AP.

---------
| router |
---------
|
------
| AP |
------
.
.
.
---------
| ASUS |
---------
| | | |
| | | |--------- PC4
| | |
| | |------------ PC3
| |
| |---------------- PC2
|
|-------------------- PC1


Na routeru jsou nahozeny 4 interface s realnou IP napr.:
eth0 - 210.211.212.1 maska 255.255.255.252
eth0:1 - 210.211.212.5 maska 255.255.255.252
eth0:2 - 210.211.212.9 maska 255.255.255.252
eth0:3 - 210.211.212.13 maska 255.255.255.252

Na AP je administrativni IP - napr. 10.0.0.2

Na ASUSu bych potreboval mit na bezdratu take adm. IP napr. 10.0.0.3

Konfigurace PC1 - PC4 by byla nasledujici:

PC1 - 210.211.212.2 gw 210.211.212.1 mask 255.255.255.252
PC2 - 210.211.212.6 gw 210.211.212.5 mask 255.255.255.252
PC3 - 210.211.212.10 gw 210.211.212.9 mask 255.255.255.252
PC4 - 210.211.212.14 gw 210.211.212.13 mask 255.255.255.252


Je mozne toto nejak pres ASUS WL-500b/g zprovoznit ?
Tusite nekdo zda toto umi zarizeni Linksys WRT54b/g ?

Provozovali jsme to dosud bez problemu pouze pres zarizeni Compex WL11B+ a WPE54G ale ty maji problem se zatuhavanim.

Budu vdecny za kazdou radu.

PS: Adresy 210.211.212.x jsou pro tuto zpravu vymyslene. V mem pripade budou samozrejme jine avsak realne(verejne).


Diky vsem.

Old Post 08.02.2005 v 21:28
George77 je offline   Click Here to See the Profile for George77   Find more posts by George77   Click here to Send George77 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pershing
Newbie

Registrován: 03.02.2005
Příspěvků: 3

to vam nestaci rici, ze posledni Oleguv fw umi klient tak ze nastavite Station misto Příspěvek č. 1768 

Old Post 09.02.2005 v 06:41
pershing je offline   Click Here to See the Profile for pershing   Find more posts by pershing   Click here to Send pershing a Private Message   Click Here to Email pershing     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
latitude
Newbie

Registrován: 04.02.2005
Příspěvků: 3

Re: to vam nestaci rici, ze posledni Oleguv fw umi klient tak ze nastavite Station misto Příspěvek č. 1769 

Old Post 09.02.2005 v 09:25
latitude je offline   Click Here to See the Profile for latitude   Find more posts by latitude   Click here to Send latitude a Private Message   Click Here to Email latitude     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1770 

Ahoj, pouzivam WL-500b v1 s fw. jaha2x 1.8.1.7-2a v modu client, ted potrebuji zpristupnit www stranky na pc v lokalni siti, aby byly pristupne na wlan, snazil jsem se nastavit pres iptables, ale nic mi nefunguje a navic nastaveni iptables se po chvili vymaze. Hledal jsem v prispevcich, ale nic z toho, co jsem nasel mi nefungovalo. Funguje to nekomu a pokud ano, tak s jakym fw a jakym nastavenim ? Dik za radu.

-------
petrd

Old Post 11.02.2005 v 12:17
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1771 

__________________

Old Post 11.02.2005 v 13:00
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1772 

Old Post 11.02.2005 v 13:21
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MikZ
Junior Member

Registrován: 26.05.2003
Příspěvků: 145

Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1773 

__________________

Old Post 11.02.2005 v 14:03
MikZ je offline   Click Here to See the Profile for MikZ   Find more posts by MikZ   Click here to Send MikZ a Private Message   Click Here to Email MikZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Re: Asus WL-500b/g v modu AP client Příspěvek č. 1774 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 11.02.2005 v 18:48
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkt
Senior Member

Registrován: 04.04.2003
Příspěvků: 1111

Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1775 

__________________

cd /local/pub && more beer > /dev/mouth

Old Post 11.02.2005 v 19:02
jkt je offline   Click Here to See the Profile for jkt   Find more posts by jkt   Click here to Send jkt a Private Message   Click Here to Email jkt     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrd
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 14

User is Mapper

Re: Re: Re: Re: Virtualni port na WL-500b Příspěvek č. 1776 

Old Post 11.02.2005 v 19:08
petrd je offline   Click Here to See the Profile for petrd   Find more posts by petrd   Click here to Send petrd a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:34.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 105106107108109110111112113114115116117 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz