CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 45678910111213141516 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Jirka36
Newbie

Registrován: 25.02.2004
Příspěvků: 31

Příspěvek č. 145 

To ap-plac je opravdu hruba chybka. Pri testovani jsem mu dal parametry a prikazy a on si je nejdrive natvro napsal do programu a postupne doladoval SW podle toho, co APcko posila za data. Na pozadani mi pak udelal nazev , jmeno a heslo volitelne, ale asi zapomel ten testovaci nazev ap-plac vymaznout a proto z toho vznika ap-plac+nazev. Ve skutecnosti mi to pise 2x za sebou stejny nazev testovaneho AP. Zkusim to s nim jeste probrat. Je dost zamestnanej ta uvidime co se da delat. Programoval mi to po vysvetleni po telefonu a to neni jednoduche, kdyz sam nevi o co poradne jde. Zkusim od nej sehnat zdroje a snad takove kosmeticke vady odstranim. Kdyz tak mi to pak jen doladi.



Jirka36

Old Post 28.02.2004 v 07:57
Jirka36 je offline   Click Here to See the Profile for Jirka36   Find more posts by Jirka36   Click here to Send Jirka36 a Private Message   Click Here to Email Jirka36     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka36
Newbie

Registrován: 25.02.2004
Příspěvků: 31

Příspěvek č. 146 

Sorry za 2x podobnou odpoved. Nejak mi buchnul inet. Jedu zatim pres GPRS a nejak se mi pro odesilani odpovedi neprepsala obrazovka a pak to tam vubec nebylo. Napsal jsem proto jeste jednou vyznamove stejnou.



Jirka36

Old Post 28.02.2004 v 08:03
Jirka36 je offline   Click Here to See the Profile for Jirka36   Find more posts by Jirka36   Click here to Send Jirka36 a Private Message   Click Here to Email Jirka36     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 147 

Jirka36: Pokud by byl vobrázek se zdrojákama, tak bych to moh zkusit dodělat (vypadá to, že je to psaný v Delphi).

Kuby: nejde o to za každou cenu nahrazovat timhle routerem WiFi karty u klientů, ale pokud máš v bytě (baráku) třeba 2 nebo 3 stanice, tak už to stojí za úvahu, zvláš? když potřebuješ nasdílet tiskárnu. Hlídací režim webkamery je taky dobrá věc. Prostě za ty prachy je to slušný víceúčelový zařízení, navíc ideální na pokusy...

Old Post 28.02.2004 v 11:35
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 148 

Old Post 28.02.2004 v 12:17
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
qquattro
Newbie

Registrován: 01.03.2004
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 149 

Old Post 01.03.2004 v 05:35
qquattro je offline   Click Here to See the Profile for qquattro   Find more posts by qquattro   Click here to Send qquattro a Private Message   Click Here to Email qquattro   Visit qquattro's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka36
Newbie

Registrován: 25.02.2004
Příspěvků: 31

Příspěvek č. 150 

Zdar Quarrto,

vitej. Tak pokud bys mel chvilku na doladeni, bylo by to dobre a k uzitku.


Jirka36

Old Post 01.03.2004 v 07:10
Jirka36 je offline   Click Here to See the Profile for Jirka36   Find more posts by Jirka36   Click here to Send Jirka36 a Private Message   Click Here to Email Jirka36     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 151 

Old Post 01.03.2004 v 09:58
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
qquattro
Newbie

Registrován: 01.03.2004
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 152 

Old Post 01.03.2004 v 10:17
qquattro je offline   Click Here to See the Profile for qquattro   Find more posts by qquattro   Click here to Send qquattro a Private Message   Click Here to Email qquattro   Visit qquattro's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 153 

Old Post 01.03.2004 v 10:35
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 154 

qquattro: No myslel sem ukládat někam výsledky ze scanresults (MAC adresa je jednoznačnej identifikátor). Po každým scanu by se musel seznam právě nalezenejch APček porovnat se seznamem už uloženejch a ten podle aktuálního stavu updatovat.

Old Post 01.03.2004 v 10:56
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Novej firmware pro WL-500g se SSH Příspěvek č. 155 

Old Post 01.03.2004 v 11:17
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka36
Newbie

Registrován: 25.02.2004
Příspěvků: 31

wl-500g slaby signal Příspěvek č. 156 

Mam problem. Pri vikendovem mereni jsem zjistil ze mam dost mizernej signal na s wl-500gckem. Kolik jste nekdo nameril na klasicke interni antene mezi dvema zarizenima par metru od sebe treba primo v mistnosti. Ja mam na dvou stolech od sebe cca 2m wl-500g a WL-300g a na te petistovce merim prijem prumerne tak -55dBm / - 81dBm. Zda se mi to nejake hluche. Prenosova rychlost mizerna a bez externi ANT. te origos "fajfky" z mistnosti do mistnosti neni sance.


Jirka36

Old Post 01.03.2004 v 17:12
Jirka36 je offline   Click Here to See the Profile for Jirka36   Find more posts by Jirka36   Click here to Send Jirka36 a Private Message   Click Here to Email Jirka36     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Re: wl-500g slaby signal Příspěvek č. 157 

Mě 500b jako AP chodí proti notebooku s internim wifi přes tři zdi a hromadu krámů zhruba 400 kB/s (měřeno kopírovánim souborů včetně režie windows a disků) na ten bičík, netstumbler na booku ukazuje kolem -70dB/-100dB. Se sundanym bazmekem to ukazuje kupodivu víc, asi -63dB .. když je ve stejný místnosti tak i -30dB ale nepravidelně to skáče asi o třicet dolů, zřejmě jede někde nějaká automatika. Géčko bude pravděpodobně chtít pro plnou rychlost silnější signál.
Potřeboval bych to ale zkusit jako klienta proti AP, z okna nic nevidím a lízt v tomhle na žebřík s anténou je trošku o ústa. Nemáte někdo soft kterej by fungoval jako AP pod Windows, aspoň na test?

Old Post 01.03.2004 v 17:58
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 158 

Jirka36: No já mám béčko a v jedný místnosti tak -30 až -50, v podstatě nevidim rozdíl mezi int. a ext. anténou. Zkus to natvrdo přepnout do 'b' režimu, co to udělá. BTW, co to je za místnost? Neni tam někde nějaká štěnice?

jonáš: ta karta neumí Ad Hoc mód? Na to se normálně připojíš.

Old Post 01.03.2004 v 18:17
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka36
Newbie

Registrován: 25.02.2004
Příspěvků: 31

Re: Re: wl-500g slaby signal Příspěvek č. 159 

Ted jsem zkousel z jedne mistnosti do druhe jen na integrovane ANT. a signal je cca -77dBm / -80dBm a obcas se i ztrati. To je spatne. Jeste me napada zda se nejakym zpusobem neda integrovana ATN. vypnout/zapnout. Treba ji mam vypnutou. Kdyz tam dam tu fajfku tak je to lepsi cca -58dBm / 85dBm , ale i to se mi zda malo na asi 6m vzdusnou carou krz zed.


Jirka36

Old Post 01.03.2004 v 18:18
Jirka36 je offline   Click Here to See the Profile for Jirka36   Find more posts by Jirka36   Click here to Send Jirka36 a Private Message   Click Here to Email Jirka36     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 160 

Naposledy upravil jonáš 03.05.2004 v 11:40

Old Post 01.03.2004 v 18:22
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:59.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 45678910111213141516 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz