CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 2.4GHz > ZCOMAX XI-626
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Příspěvek č. 1 

Old Post 07.09.2002 v 12:52
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imperator
Newbie

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 59

Question regulace výkonu pod windows Příspěvek č. 2 

Zajímalo by mě jestli je možné nějakým způsobem regulovat výkon i pod windows (zejména wxp) ?
Mám kartu XL-626 a v originálních ovladačích jsem tuto možnost nikde nenašel :-(

Díky a ahoj
imperator/ZAP-01

Old Post 11.09.2002 v 10:08
imperator je offline   Click Here to See the Profile for imperator   Find more posts by imperator   Click here to Send imperator a Private Message   Click Here to Email imperator   Visit imperator's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ondřej
Newbie

Registrován: 27.05.2002
Příspěvků: 78

Příspěvek č. 3 

deu měl by jsem dotaz. Nevis kde sehna konektory pro ty zcommax?

Old Post 11.09.2002 v 18:01
ondřej je offline   Click Here to See the Profile for ondřej   Find more posts by ondřej   Click here to Send ondřej a Private Message   Click Here to Email ondřej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Příspěvek č. 4 

imperator > Jestli to v ovladači není, tak to asi nepůjde. Pod linuxem je to vyřešeno v módu hostap.

ondřej > Konektory můžu mít něco mírně pod 200.

Old Post 11.09.2002 v 18:38
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

podpora xBSD Příspěvek č. 5 

Je ten soft pro softwareovej AP i pro BSD nebo je to jen Linuch ?

Old Post 14.09.2002 v 10:52
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

FreeBSD AP Příspěvek č. 6 

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 21.09.2002 v 16:14
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
douby
Moderator
zastupce cloudu 10.132


Registrován: 10.08.2002
Příspěvků: 638

Post hostAP Příspěvek č. 7 

WIN98 hostAP neuměj, že?

Old Post 22.09.2002 v 19:28
douby je offline   Click Here to See the Profile for douby   Find more posts by douby   Click here to Send douby a Private Message   Click Here to Email douby   Visit douby's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Medved
Newbie

Registrován: 18.09.2002
Příspěvků: 21

Question Linux: Regulace vykonu na vice kartach Příspěvek č. 8 

Ahoj,
planuji zprovoznit Linuxovy router se 2+ kartami ZCOMAX XI-626 . Vzhledem k me situaci budu muset pouzit nejake slusnejsi parabolky a regulovat vykon.

Zajimalo by mne, zda pokud budu mit pod Linuxem dve karty ZCOMAX XI-626, zda u nich pujde individuelne regulovat vykon. Anteny totiz budou muset byt na ruznych mistech = ruzna delka kabelu = ruzny utlum > potreba ruzneho vykonu karty.

Diky

Old Post 24.09.2002 v 15:59
Medved je offline   Click Here to See the Profile for Medved   Find more posts by Medved   Click here to Send Medved a Private Message   Click Here to Email Medved     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

XI-626 FreeBSD AP Příspěvek č. 9 

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 25.09.2002 v 00:58
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

hostap v linuxu Příspěvek č. 10 

Co musím mít všechno zapnutý v kernelu (2.4.19), aby mi chodil ten hostap ? V mém současném setupu to při modporbe hostap_pci hlasi neco jako "couldn´t inti module". Co s tím ?

Old Post 28.09.2002 v 14:22
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Příspěvek č. 11 

Ctirad > není něco jako. Při pokládání dotazu musíš specifikovat, co přesně modprobe hlásí, a jaká je tvá současná konfigurace (i typ motherboardu, at/atx, chipset, atd...), jen tak jsou ostatní schopni odpovědět...

Old Post 28.09.2002 v 14:33
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 12 

Old Post 28.09.2002 v 15:35
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kuzelka
Newbie

Registrován: 17.06.2002
Příspěvků: 23

Příspěvek č. 13 

Old Post 30.09.2002 v 21:16
kuzelka je offline   Click Here to See the Profile for kuzelka   Find more posts by kuzelka   Click here to Send kuzelka a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 14 

Old Post 30.09.2002 v 22:16
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 15 

No nei to tak uplne ruzove, kamos ma W2K, teda pravda nevim s jakym SP .. , ale proste tu kartu to nepoznalo :( a ovladace sem nikde nenasel, kazdopadne pod FBSD jede v pohode, uz nam na tom jede MAP-01

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 30.09.2002 v 22:19
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukass
Newbie

Registrován: 12.08.2002
Příspěvků: 54

driver Wokna Příspěvek č. 16 

Mam ji rozchozenou pod win2000P a zatim uplne OK

Old Post 30.09.2002 v 22:35
lukass je offline   Click Here to See the Profile for lukass   Find more posts by lukass   Click here to Send lukass a Private Message   Click Here to Email lukass     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:07.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz