CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Severní Čechy > Turnov
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
BeXTeR
Newbie

Registrován: 09.06.2003
Příspěvků: 11

Question Turnov Příspěvek č. 1 

Chtel bych udelat par pripojnych bodu v TU a treba i v okoli. Bohuzel jseste nevim o tech technologiich tolik, takze by to chtelo tady vsechno zmerit (2,5G uz je tu dost obsazene) a poradne osmirovat nejakym vice zasvecenym clovikem....

Mam tu cca 5 ruznych mist pro pripojeni z toho 3 jsou s dobrou viditelnosti temer po celem turnove....

prima viditelnost je na jested, coz jse vzhledem ke vzdalenosti jiste k prdu

Mymochodem, Turnov lezi mezi ml. Boleslavi a Semilama. Je tu v nejake teto lokalite nejaky AP ?

__________________

..::BeXTeR::..

Old Post 09.06.2003 v 14:09
BeXTeR je offline   Click Here to See the Profile for BeXTeR   Find more posts by BeXTeR   Click here to Send BeXTeR a Private Message   Click Here to Email BeXTeR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
geza14
Newbie

Registrován: 23.04.2003
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 2 

a ty mista v turnove so prosimte gde docela by mne to zajimalo jestli na to neuvidim taky

Old Post 10.06.2003 v 16:52
geza14 je offline   Click Here to See the Profile for geza14   Find more posts by geza14   Click here to Send geza14 a Private Message   Click Here to Email geza14     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BeXTeR
Newbie

Registrován: 09.06.2003
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 3 

predevsim panelaky visinka... kde se ty ?

__________________

..::BeXTeR::..

Old Post 10.06.2003 v 23:16
BeXTeR je offline   Click Here to See the Profile for BeXTeR   Find more posts by BeXTeR   Click here to Send BeXTeR a Private Message   Click Here to Email BeXTeR     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EmiT
Newbie

Registrován: 06.07.2003
Příspěvků: 44

Navrh Příspěvek č. 4 

Ja a par mych pratel (asi tak celkem 5-6 lidi) mame take zajem o zbudovani Hot-Spotů v Turnově, ale měli bychom zde jeden specialni pozadavek, a to aby T-NET (Turnov-Net) fungoval take jako lokalni sit, napr. pro hrani CS, a dalsich sitovych her. Z toho vypliva aby se na serveru daly spoustet dedikovane servery techto her. Tato sit by mela byt take pouzitelna pro turisty tim padem i moznost pokryti do ceskeho raje, napr. camp sedmihorky.

Mel-li by nekdo zajem o spolupraci, necht me kontaktuje.

Old Post 07.07.2003 v 22:55
EmiT je offline   Click Here to See the Profile for EmiT   Find more posts by EmiT   Click here to Send EmiT a Private Message   Click Here to Email EmiT   Visit EmiT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EmiT
Newbie

Registrován: 06.07.2003
Příspěvků: 44

Podrobnosti k T-NET Příspěvek č. 5 

Takze tady jsou ty detaily.
Nas hlavni vysilac planujeme na strese gymlpu, pripojeni k netu bysme brali nekde z Kozakova tam je dost provideru, na skole by byl server kterej by fungoval jako router, a na nem by se dali zpoustet ty hry. Pak by jsme to mohli jeste rozsirit nekam smerem Ohrazenice, treba nekam na budovu bejvalyho kamenoprojektu, atd. Pak do budocna (to bude za hodne dlouho) by mela existovat moznost pro turisty za malej poplatek, aby se mohli taky pripojit.

Jestli bude zajem muzem se do toho spolecne pustit.

EmiT

Old Post 10.07.2003 v 21:58
EmiT je offline   Click Here to See the Profile for EmiT   Find more posts by EmiT   Click here to Send EmiT a Private Message   Click Here to Email EmiT   Visit EmiT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krteseq
Newbie

Registrován: 04.09.2003
Příspěvků: 27

Příspěvek č. 6 

Zdar lidi, dneska jsem sem poprvy nakouk ...
Vedel bych taky o nekolika (mozna az 15) lidech, co by meli zajem. Meli jsme neco rozjednanyho, ale nejak z toho seslo. Jak by to bylo s konektivitou a tak ? (Nebo moc predbiham ?) Uz se mi proste nechce lizt na net pres pomalej a drahej modem :-(
Chtel bych neco tak za 500 mesicne a 24 hod denne. Nebo jsem moc velkej optimista ?

BTW. - bydlim na sidlisti pod Sroubarnou ...

Krtecek

Old Post 04.09.2003 v 20:02
Krteseq je offline   Click Here to See the Profile for Krteseq   Find more posts by Krteseq   Click here to Send Krteseq a Private Message   Click Here to Email Krteseq     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EmiT
Newbie

Registrován: 06.07.2003
Příspěvků: 44

Příspěvek č. 7 

Tak tohle by bylo super, my zatim jedname o tom ze bysme postavili nas vysilac na gympl(vidis tam?), dokonce pocitame s tim ze z toho jakousi LAN sít pro pařbu CS. S tou konektivitou bysme to videli na 24 h, nas provider by byl proaktiv(mikroservis) 11mb linka. Ohledne ceny to jeste nemame zcela vypocitany, ale mozna bysme se dostali i na tech 500 mesicne, ale na zacatek by to znamenalo vetsi investici na vybudovani infrastruktury, predpokladame tak neco kolem 3000, ale cim vic lidi tim min penez.

Pokud bude zajem ozvi se.

Old Post 05.09.2003 v 18:17
EmiT je offline   Click Here to See the Profile for EmiT   Find more posts by EmiT   Click here to Send EmiT a Private Message   Click Here to Email EmiT   Visit EmiT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny007
Newbie

Registrován: 25.11.2002
Příspěvků: 14

Příspěvek č. 8 

Zdravím všechny turnovské ...
Hlásím se také do party - by? nikoli jako další, protože jsem jeden z těch několika lidí zmíněných Krtečkem ... Nicméně už mám dost všech těch drátových řešení a intenzivně sháním něco elegantnějšího a levnějšího ... a samozřejmě RYCHLEJŠÍHO!!!
Jinak pro přiblížení mojí lokace: Mašov, kousek nad odbočkou na Hlavatici (u zelenýho trafa)
Hlavně už aby tady něco bylo ... !
Mám v plánu vyrazit do města trochu "obhlídnout terén" s notebookem, abychom zjistili, co kde je za potencielní rušiče ... nebo snad třeba i nechráněné AP ??? Dám vědět.

Old Post 07.09.2003 v 18:25
Johnny007 je offline   Click Here to See the Profile for Johnny007   Find more posts by Johnny007   Click here to Send Johnny007 a Private Message   Click Here to Email Johnny007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krteseq
Newbie

Registrován: 04.09.2003
Příspěvků: 27

Příspěvek č. 9 

2 EmiT - na Gympl primo nevidim, vadi mi tam jeden barak, ale to by se snad dalo nejak vyresit ... Co vsechno jede v Turnove za bezdrat - jaxi psal ze je T. dost zasekanej. Dame vedet, co jsme s Johnnym namerili ...

Old Post 07.09.2003 v 20:36
Krteseq je offline   Click Here to See the Profile for Krteseq   Find more posts by Krteseq   Click here to Send Krteseq a Private Message   Click Here to Email Krteseq     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krteseq
Newbie

Registrován: 04.09.2003
Příspěvků: 27

Příspěvek č. 10 

Old Post 21.09.2003 v 20:49
Krteseq je offline   Click Here to See the Profile for Krteseq   Find more posts by Krteseq   Click here to Send Krteseq a Private Message   Click Here to Email Krteseq     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EmiT
Newbie

Registrován: 06.07.2003
Příspěvků: 44

Příspěvek č. 11 

For Krteseq
No ja a par mejch kamaradu(tak kolem 8 lidi) by jsme meli zajem. Docela bych se rad s vami sesel abysme se domluvili. Jinak s tim pripojenim zkusim se zeptat na Proaktivu, mam tam svy znamy takze bysme se mohli nejak dohodnout na necem rychlejsim nez tech 96/144, coz by bylo ve vice lidech stejny jako modem.

Old Post 21.09.2003 v 21:30
EmiT je offline   Click Here to See the Profile for EmiT   Find more posts by EmiT   Click here to Send EmiT a Private Message   Click Here to Email EmiT   Visit EmiT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marel
Newbie

Registrován: 29.07.2002
Příspěvků: 49

Příspěvek č. 12 

Dragona fakt nedopurucuju... neda se s nima rozume dohodnout..

Old Post 22.09.2003 v 20:31
marel je offline   Click Here to See the Profile for marel   Find more posts by marel   Click here to Send marel a Private Message   Click Here to Email marel   Visit marel's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krteseq
Newbie

Registrován: 04.09.2003
Příspěvků: 27

Příspěvek č. 13 

S Proaktivem je problem - znam je jeste z dom meho studia na gymplu ... Hlavni zadrhel je v to, ze nenabizej zadny pripojeni bez limitu dat, alespon ne oficialne.
Pokud ne Dragon, tak kdo teda ???

Old Post 22.09.2003 v 20:56
Krteseq je offline   Click Here to See the Profile for Krteseq   Find more posts by Krteseq   Click here to Send Krteseq a Private Message   Click Here to Email Krteseq     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny007
Newbie

Registrován: 25.11.2002
Příspěvků: 14

Příspěvek č. 14 

Ad Dragon: švára má připojení přes dragona v Lomnici a nemuže si to vynachválit! Má tam i nějakej kontakt na kohosi, kdo je prý poměrně komunikativní... Další výhodu bych viděl taky v tom, že do jejich intranetu má člověk přístup 2 Mbity ... takže pokud by člověk dejme tomu využíval mailovou schránku na jejich serveru, nebo chtěl komunikovat s někym jinym, kdo na Dragonu je, bylo by to docela v pohodě ... ?!

Old Post 23.09.2003 v 06:44
Johnny007 je offline   Click Here to See the Profile for Johnny007   Find more posts by Johnny007   Click here to Send Johnny007 a Private Message   Click Here to Email Johnny007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EmiT
Newbie

Registrován: 06.07.2003
Příspěvků: 44

Příspěvek č. 15 

K IP, Proaktiv sice nenabízí oficiálně tarif bez omezení ale znam tam vcelku komunikativního člověka, takže co nejdřiv se tam vydam abych zjitil nejakou nabidku. Johny007 zkus se prosim zeptat toho cloveka na dragonu, jinak na gymplu je už přijimač(možna i vysilač) od Dargonu, a skola je na ne pripojena, takze by se dalo treba vyuzit spolecny anteny. Jak je to s konektivitou do ostatniho netu pres Dragon?Uz sem se ptal na gymplu jestli by nam tam nechali dat antenu, a rikali ze neni problem. Kolik jim tak nabidnem zato ze nam tam nechaj dat antenu a kompa?

Old Post 23.09.2003 v 19:25
EmiT je offline   Click Here to See the Profile for EmiT   Find more posts by EmiT   Click here to Send EmiT a Private Message   Click Here to Email EmiT   Visit EmiT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krteseq
Newbie

Registrován: 04.09.2003
Příspěvků: 27

Příspěvek č. 16 

2 All :
Toz kdyz tam mate znamy, tak je kontaktujte, at uz mame na stole neco konkretniho nad cim se da jednat. Ja jsem psal do Dragona a nulova reakce ...
Taky jsem zkousel TFNet (kterej jede od Zel. Brodu na M. Skalu a okoli), ale k nam se pres Obesenak asi nedostanou. Taky neodpovedeli ... Asi neco delam blbe

Old Post 26.09.2003 v 21:53
Krteseq je offline   Click Here to See the Profile for Krteseq   Find more posts by Krteseq   Click here to Send Krteseq a Private Message   Click Here to Email Krteseq     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:24.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz