CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Troubleshooting > Avaya a paketloss pri prepnuti identity v XP
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
[Y2k]Trinit][
Junior Member

Registrován: 30.06.2002
Příspěvků: 195

Lightbulb Avaya a paketloss pri prepnuti identity v XP Příspěvek č. 1 

Narazil jsem na velmi zvlastni problem. Pouzivam XPcka a pri zpusteni pocitace a prihlaseni se jede net squele, ale pri prepnuti identity stoupne paketloss k 90%. Kdyz pocitac restartnu a nakopnu primo s tou druhou identitou, jede to zase OK (cca 2%paketloss), ale kdyz zmenim identitu zase stoupne na 90% a pomuze jen restart. Zatim jsem to vyresil tak, ze se nepouziva vubec zmena identity, ale pri kazde zmene restart, coz docela otravuje. Reinstal ovladacu nepomohl :-( Nemel jste nekdo podobny problem, pripadne netusite cim to muze byt?? Predem diky za info

__________________

=node karlos-orechovka=

Old Post 20.04.2003 v 23:33
[Y2k]Trinit][ je offline   Click Here to See the Profile for [Y2k]Trinit][   Find more posts by [Y2k]Trinit][   Click here to Send [Y2k]Trinit][ a Private Message   Click Here to Email [Y2k]Trinit][     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jetson
Member

Registrován: 31.01.2003
Příspěvků: 351

Blbej dotaz Příspěvek č. 2 

Hele a při změně identity jen přepínáš, nebo tu první odhlásíš?

Old Post 21.04.2003 v 08:32
Jetson je offline   Click Here to See the Profile for Jetson   Find more posts by Jetson   Click here to Send Jetson a Private Message   Click Here to Email Jetson   Visit Jetson's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[Y2k]Trinit][
Junior Member

Registrován: 30.06.2002
Příspěvků: 195

Re: Blbej dotaz Příspěvek č. 3 

__________________

=node karlos-orechovka=

Old Post 21.04.2003 v 14:23
[Y2k]Trinit][ je offline   Click Here to See the Profile for [Y2k]Trinit][   Find more posts by [Y2k]Trinit][   Click here to Send [Y2k]Trinit][ a Private Message   Click Here to Email [Y2k]Trinit][     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[Y2k]Trinit][
Junior Member

Registrován: 30.06.2002
Příspěvků: 195

paketloss pri zmene identity Příspěvek č. 4 

fakt nikdo nemate Avayu a XPcka?? Zjistil jsem, ze stejny problem to dela i pri ciste instalaci na XPcka :-( Jedine to neblbne pri zmene za jineho uzivatele bez odhlaseni toho stavajiciho. Pokud se odhlasim a treba znovu prihlasim se stejnou identitou ..je to v pr***paketloss 90%

__________________

=node karlos-orechovka=

Old Post 22.04.2003 v 11:03
[Y2k]Trinit][ je offline   Click Here to See the Profile for [Y2k]Trinit][   Find more posts by [Y2k]Trinit][   Click here to Send [Y2k]Trinit][ a Private Message   Click Here to Email [Y2k]Trinit][     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Araman
Newbie

Registrován: 17.09.2002
Příspěvků: 72

Re: paketloss pri zmene identity Příspěvek č. 5 

Old Post 22.04.2003 v 12:12
Araman je offline   Click Here to See the Profile for Araman   Find more posts by Araman   Click here to Send Araman a Private Message   Click Here to Email Araman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[Y2k]Trinit][
Junior Member

Registrován: 30.06.2002
Příspěvků: 195

Re: Re: paketloss pri zmene identity Příspěvek č. 6 

__________________

=node karlos-orechovka=

Old Post 22.04.2003 v 12:43
[Y2k]Trinit][ je offline   Click Here to See the Profile for [Y2k]Trinit][   Find more posts by [Y2k]Trinit][   Click here to Send [Y2k]Trinit][ a Private Message   Click Here to Email [Y2k]Trinit][     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Araman
Newbie

Registrován: 17.09.2002
Příspěvků: 72

WinXP+Avaya Příspěvek č. 7 

Otestoval jsem jak přepnutí tak i odhlášení a znovu přihlašení jiného i stejného uživatele na systému. Výsledek je přenos bez ztráty paketů. Jen jednou se mi z 0% zvedl PL na 2% ale po chvilce se to srovnalo.
Testovano pigem s "kadencí" 1ms proti HW AP i proti PC za nim.
Mám notebook Gericom a Avaya GOLD bez použití šifrování WEP.

Old Post 22.04.2003 v 20:09
Araman je offline   Click Here to See the Profile for Araman   Find more posts by Araman   Click here to Send Araman a Private Message   Click Here to Email Araman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:14.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz