CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Troubleshooting > WiFi repeater - problém s heslem
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Roman Muller
Newbie

Registrován: 31.08.2011
Příspěvků: 1

WiFi repeater - problém s heslem Příspěvek č. 1 

Dobrý den,

používám v budově Cisco WAP441ON. Vše běží vpořádku, ale nyní jsem se dostal do problému, kdy potřebuju pokrýt několik místností wifi signálem a bohužel připojení APčka do ethernetu není reálné.

Rozhodl jsem se proto nastavit AP do repeater módu, ale nevím proč, bohužel to nefunguje jak má. V administraci APčka si nastavim, že chci repeatovat určitou síť (která je zaheslovaná) a AP (které nastavuji jako repeat) se mě nezeptá na žádné heslo (pro připojení k první sítí).

Vím, že repeater by měl pouze signál vzít a poslat dále, ale bohužel nevim jak toho u Cisca docílit. Mám zde na výběr pouze 2 možnosti: WDS Repeater nebo Client/Repeater. Ani jedno nefunguje, tak jak by mělo.

Děkuji za každou radu

Old Post 31.08.2011 v 21:26
Roman Muller je offline   Click Here to See the Profile for Roman Muller   Find more posts by Roman Muller   Click here to Send Roman Muller a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wondra
Junior Member

Registrován: 22.12.2002
Příspěvků: 227

Příspěvek č. 2 

Pokud jsou me zkusenosti s WDS k necemu dobre, tak je potreba nastavit WDS rezim a zadat adresy ostatnich bodu na vsech bodech WDS. Na vsech se pak nastavi stejne ESSID a zabezpeceni a klient muze behat po dome.
Repeater by melo byt zarizeni fyzicke vrstvy (?) a tudiz se o zabezpeceni nestara.

__________________

Be smart, use TROSCs!
T.R.O.S.C. ... The Really Old yet Sufficient Computer

Old Post 05.09.2011 v 15:07
wondra je offline   Click Here to See the Profile for wondra   Find more posts by wondra   Click here to Send wondra a Private Message   Click Here to Email wondra   Visit wondra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
annalori
Newbie

Registrován: 01.02.2014
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 3 

Kabel 230V by mel byt drat, ne lanko a mel by mit samostatny jistic a pevne ukonceni na svorkovnici nebo v pevne uchycene vode odolne zasuvce v rozvadeci s krytim minimalne IP40. Neni mozne pouzit tak zvany prodluzovak. Jak je to s revizni zpravou bych musel zjistit, to uz si po dvou letech take nepamatuji.
5/ Nechtel bych byt Tvym obhajcem, pokud se nekomu stane uraz diky takoveto instalaci.

__________________

Old Post 04.02.2014 v 11:42
annalori je offline   Click Here to See the Profile for annalori   Find more posts by annalori   Click here to Send annalori a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:30.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz