CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Troubleshooting > AT-AR220E - jak resetnout
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
jir_ha
Newbie

Registrován: 05.07.2007
Příspěvků: 2

Question AT-AR220E - jak resetnout Příspěvek č. 1 

Otázka je jednoduchá, nevím, jak mám tento router resetnout, dostal jsem ho zaheslovaný ...

zda je v továrním nastavení, nevím ... adresa je nastavena na 192.168.1.1 a DHCP funguje ... pokud je to tovární nastavení, jaké jsou defaultní user a heslo pro adminrozhraní ?

díky

Old Post 05.07.2007 v 19:33
jir_ha je offline   Click Here to See the Profile for jir_ha   Find more posts by jir_ha   Click here to Send jir_ha a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tom.stone
Junior Member

Registrován: 28.06.2007
Příspěvků: 111

Re: AT-AR220E - jak resetnout Příspěvek č. 2 

__________________

... ide to spravit lacnejsie ...

Old Post 05.07.2007 v 20:05
tom.stone je offline   Click Here to See the Profile for tom.stone   Find more posts by tom.stone   Click here to Send tom.stone a Private Message     Visit tom.stone's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tom.stone
Junior Member

Registrován: 28.06.2007
Příspěvků: 111

Příspěvek č. 3 

Aha...a tady jsem vygooglil toto:

Question
How to reset the AT-AR220E to factory defaults when running v1.11 code? (lost password)
Answer
1. Remove all cables from the Router including the power supply cable.
2. Press the �Uplink� switch so that it is in the �In� position.
3. Connect one end of a straight through RJ45 cable to port 4 and the other end into port 1.

***This creates a loopback from port 4 to port 1

4. Re-insert the power supply cable and wait 5-10 seconds and then disconnect the power supply cable. If the
Self Test LED goes out before the 5-10 seconds that also is a way of showing that the process has completed
and you can disconnect the power supply cable then.

***During the 5-10 seconds you will see the Self Test LED blink orange and
the middle green Link/Act lights on port 1 and port 4 blink.

5. The Router is now reset back to factory defaults.
6. With the Router still powered OFF, re-connect one end of the RJ45 cable into port 1 and the other end into the
network adapter in the workstation.
7. Press the �Uplink� button into the �Out� position which is now in Normal.
8. Re-connect the power supply cable to the 220e.
9. Test the connection by typing 192.168.1.1 from your web browser.

__________________

... ide to spravit lacnejsie ...

Old Post 05.07.2007 v 20:08
tom.stone je offline   Click Here to See the Profile for tom.stone   Find more posts by tom.stone   Click here to Send tom.stone a Private Message     Visit tom.stone's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jir_ha
Newbie

Registrován: 05.07.2007
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 4 

dik za odpoved, take jsem to pak nasel, dalsi moje otazka, mam firmware 1.04 kde je macadresa WAN read-only, existuje novější, kde by šla mac klonovat či měnit ?

// edit:
odpovím si sám, našel jsem 1.13, zkusim zda to MAC klonování nepodporuje ...

//edit 2:
tak zase omyl, ta verze 1.04 je hardware, upgradoval jsem na software 1.13, a nevim co tam bylo předtím, nic méně MAC je stále read-only

//edit 3:
tak na domácích stránkách Telesis mají nejstarší firmware jen pro AT-AR221E v2, pro AT-AR220E bohužel nic :-/ ... nemá někdo něco staženo když tento router byl ještě na jejich stránkách podporován ?

Naposledy upravil jir_ha 06.07.2007 v 04:24

Old Post 05.07.2007 v 21:09
jir_ha je offline   Click Here to See the Profile for jir_ha   Find more posts by jir_ha   Click here to Send jir_ha a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeni123
Newbie

Registrován: 03.07.2012
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 5 

Naposledy upravil Jeni123 06.07.2012 v 15:40

Old Post 03.07.2012 v 20:32
Jeni123 je offline   Click Here to See the Profile for Jeni123   Find more posts by Jeni123   Click here to Send Jeni123 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeni123
Newbie

Registrován: 03.07.2012
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 6 

Naposledy upravil Jeni123 06.07.2012 v 15:39

Old Post 03.07.2012 v 20:34
Jeni123 je offline   Click Here to See the Profile for Jeni123   Find more posts by Jeni123   Click here to Send Jeni123 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasmine78888
Newbie

Registrován: 04.05.2013
Příspěvků: 1

Nice Příspěvek č. 7 

it is really nice post i like this info i appreciate this post keep it up.........

__________________

Old Post 04.05.2013 v 06:22
jasmine78888 je offline   Click Here to See the Profile for jasmine78888   Find more posts by jasmine78888   Click here to Send jasmine78888 a Private Message     Visit jasmine78888's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:14.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz