CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Openwrt na AirCA8 a Ovislink WLA5000AP
123456789101112 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lukic
Junior Member

Registrován: 27.04.2003
Příspěvků: 105

airca8-pro a novy openwrt Příspěvek č. 81 

__________________

Lukic

Old Post 31.10.2006 v 19:28
lukic je offline   Click Here to See the Profile for lukic   Find more posts by lukic   Click here to Send lukic a Private Message     Visit lukic's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukic
Junior Member

Registrován: 27.04.2003
Příspěvků: 105

este raz ja :-) Příspěvek č. 82 

__________________

Lukic

Old Post 31.10.2006 v 19:35
lukic je offline   Click Here to See the Profile for lukic   Find more posts by lukic   Click here to Send lukic a Private Message     Visit lukic's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukic
Junior Member

Registrován: 27.04.2003
Příspěvků: 105

no snad uz posleny krat ja :) Příspěvek č. 83 

takze finta je v tom, ze najprv treba nastavit cele wifi a az potom ifconfig ath0 up, inak hadze tie vyssie uvedene hlasky. fuuu, no snad to niekomu pomoze..

__________________

Lukic

Old Post 31.10.2006 v 19:38
lukic je offline   Click Here to See the Profile for lukic   Find more posts by lukic   Click here to Send lukic a Private Message     Visit lukic's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neved
Newbie

Registrován: 21.08.2006
Příspěvků: 12

Re: no snad uz posleny krat ja :) Příspěvek č. 84 

Old Post 31.10.2006 v 21:03
Neved je offline   Click Here to See the Profile for Neved   Find more posts by Neved   Click here to Send Neved a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Re: no snad uz posleny krat ja :) Příspěvek č. 85 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 31.10.2006 v 21:04
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 86 

uz jsem skoro chtel psat ze zase budu muset flashovat pres seriak. Nova verze zafungovala, prihlasil jsem se telnetem, hned nastavil heslo pro roota a nic, telnet mrtvy, ssh mrtvy.

PROSIM, pripis do wiki ze se v tom ssh klice generujou nekolik minut....

__________________

Old Post 31.10.2006 v 21:06
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Příspěvek č. 87 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 31.10.2006 v 21:18
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 88 

__________________

Naposledy upravil zdenek_dc 01.11.2006 v 08:17

Old Post 31.10.2006 v 22:11
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Příspěvek č. 89 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 01.11.2006 v 10:50
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neved
Newbie

Registrován: 21.08.2006
Příspěvků: 12

zopar skusenosti Příspěvek č. 90 

Mam vo WLA-5000APv2 snapshot z 1.11.2006. Nahodenie wireless mam urobebene tak, ako som uz popisal v predoslom maile. Po zapnuti napajania vsetko samo bez problemov nabehne. Novy problem vznikal vtedy ak Ovis bol rebootnuty cez watchdog: v logu hlaska o resete a wireless uz nesiel nahodit ani po rucnom reboote (zariadenie som nemal pri sebe, tak od napajania odpojit neslo). Ked vsak pred rebootom dam ifconfig ath0 down; wlanconfig ath0 destroy, tak sa to po reboote opat vsetko sprava dobre. S malym scriptom, ktory robi ping watchdog a pri strate wireless spojenia spravi spomenutu sekvenciu, sa to uz zda byt nasaditelne.

Load: stale mam na zariadeni load 1.0 aj ked nic nerobi. Obcas ping na Ovisa z 1-2 ms vyskoci na 10-20 ms (trva to zhruba 2 sekundy) a niekedy je to az na 200 pripadne 2000 ms. Po chvilke sa to vrati naspat. Stratovost ziadna.

D process: v ps x mam stale " 105 root 292 D ifconfig eth0 up". Nejako zvlast to nevadi ale azda to moze pomoct pri ladeni.

Old Post 07.11.2006 v 09:50
Neved je offline   Click Here to See the Profile for Neved   Find more posts by Neved   Click here to Send Neved a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 91 

Kdyby nekomu nesel zavest ovladac ath_ahb s hlaskou, ze v hardwaru selhal self-test, tak je to nedostatecnym napajenim, respektive moc dlouhym napajecim kabelem. Vcera se mi to stalo. A skoncil jsem u tohoto:

wifi0: ath_chan_set: unable to reset channel 5 (2432Mhz) flags 0xc0 'Hardware didn't respond as expected' (HAL status 3)

Myslel jsme ze je to porad nedostatecnym napajenim (je tam snad 20m TP kabelu kategorie 3). Ovsem zrejme je to spis bug. Jednou se mi to nejak nahodou spojilo a pingalo, dostal jsem se na AP, ale pak zase nic.

Tak doufam ze se mi to podari nejak vyresit.

Zdenek

__________________

Old Post 09.11.2006 v 11:58
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 92 

Zdravim

Mam s tou aircou strasny problemy. Je skoro zazrak kdyz se to pripoji na AP (2.4Ghz). Mam tam ruzne ath0 down a zase ath0 up, ale proste na me hazi bobek...

__________________

Old Post 09.11.2006 v 16:47
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Příspěvek č. 93 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 09.11.2006 v 19:15
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 94 

__________________

Old Post 09.11.2006 v 21:49
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JetCat
Newbie

Registrován: 05.12.2002
Příspěvků: 27

reg.domain Příspěvek č. 95 

Zdravím,

testuju ten firmware na CAI-W2 PCB (předchozí firmware mi funguje OK na "starých" AIRCA8 v režimu NATujícího klienta).

Za pomoci Lukice se mi podarilo nahodit wlan, ale mám problém s rozsahem kanálů 802.11a . Potřeboval bych změnit regulatory domain na 616 (Polsko), kde se vyskytují kanály pro námi používané pásmo 5,5 ~ 5,7 GHz.

Můžete mi prosím někdo poradit jak na to ?? Dřívější postup (iwpriv ath0 setrd 616) nefunguje.

-----edit ----
Takže Tomáš už mi poradil, stačí změnit v souboru
/etc/modules.d/50-madwifi
ath_ahb countrycode=616

Radši to sem dávám, kdyby se na to někdo chtěl taky zeptat...

JetCat

ICQ: 489117109

Naposledy upravil JetCat 14.11.2006 v 16:34

Old Post 14.11.2006 v 16:05
JetCat je offline   Click Here to See the Profile for JetCat   Find more posts by JetCat   Click here to Send JetCat a Private Message   Click Here to Email JetCat   Visit JetCat's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Re: reg.domain Příspěvek č. 96 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 14.11.2006 v 16:37
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:04.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789101112 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz