Čistě teoretický dotaz - myslíte že by na tom WL-500g šla rozjet Samba (sdílel bych disk přes USB pomocí ní, ne přes FTP)? Kolik zbývá po spuštění celého zařízení volné paměti? To by snad byl jediný potencionální limit, nemyslíte?
Byla by to fajn náhrada serveru, který hučí a moc žere...
Chtel bych nainstalova AP sestavene z wl-500g. A to tak, ze budu mit tri anteny - jedna vsesmerovka pro klienty, dve smerovky na propojeni vedlejsich AP. Otazka zni, staci mi dve wl-500g, jeden jako klasicky AP a druhy jako bridge (i kdyz nevim, kdyz ma jen jeden externi vystup na antenu), propojene pres WAN nebo LAN porty a nebo potrebuji tri wl-500g? Popripade jak by takove zapojeni a propojeni vypadalo.
Dik za pomoc.
Pro zájemce o testování a vývoj v Linuxu na zařízeních ASUS
WL-500 zapůjčíme toto zařízení oproti vratné záloze 2300 Kč
(WL-500b) a 3000 Kč (WL-500g) na dobu až 4 týdny. Kontaktujte
nás emailem na i4(zav)i4.cz.
uvažuji taky o koupi tohoto zařízení (Asus), jaké je teda vaše konečné rozhodnutí, je to dobrý? jo jinak v tý sadě co to prodávaj, je tam ten usb disk a webcamera? nebo to tam maj jenom jako nějakej trick a ukazujou co to všechno utáhne, čuste
Mozna LAMA dotaz, ale asi nebudu sam, kdo bude vdecny za snazzsi hledani odpovedi:
Je treba nejaky explicitni krok k zprovozneni poslednich verzi Olegovy varianty FW na WL500B?
napr. prepnuti parametru wifi driveru, jeho vymena apod?
Je nekde nejaky uceleny navod jak to udelat, body fw restoration apod. Mozna by Technik mohl na CHUPA diskuzi Olegovi navrhnout zda by to na svou FW stranku mohl doplnit...
Tak si tady hraju jiz druhy den s WL500b a tady jsou moje vysledky.
wg01060503_WL500b_en_patch1a.trx CHODI
wg01060503_WL500g_en.trx CHODI ale nema vyznam
wg01060503_WL500g_en_custom1.trx CHODI ale name vyznam
wg01070506_WL500g_en.trx CHODI (posledni oficialni verze od ASUSU)
wl500g-1.6.5.3-2.trx CHODI
wl500g-1.6.5.3-3.trx NECHODI
wl500g-1.6.5.3-5.trx NECHODI
Posledni dve Olegovy verze mne bohuzel nechodi. Po flaschnuti se AP nezinicializuje a zustane v recovery rezimu (blika led PWR)
Mozna delam nekde chybu. Pokud nekdo znate reseni, prosim poradte.
Tak jsem tu chybku odhalil. Nevim sice jak je to mozne ale stahl jsem pro jistotu fimware z jineho zdroje a jiz to jede. Kdyz jsem porovnal soubry podle obsahu tak byli rozdilny pouze v jednom bitu !?! Ted uz to jede jak ma