Právě jsem zaregistroval budoucí AP pod názvem BARRANDOV_1.
Pokud má někdo protest proti názvu, nech? se vyjádří.
Myslím si že by v budoucnosti měl být jedním z nejdůležitějších nódů nejen pro barrandov, ale i pro celou prahu. Číslo 1 na druhou stranu dává šanci vzniku dalších uzlů s jasným a zřejmým názvem, v této lokalitě.
Dle výpisu vzdáleností to vypadá velmi zajímavě pro nasazení optiky uvnitř sídliště. Dále by asi byla možnost napojení na Podolí - Dvorce pomocí optiky přes Žvahov, případně ještě přes "Jakub" ale z mapy mi není jasná výšková situace na tomto uzlu.
toho jakuba sem si fsimnul taky - do dvorcu to ma 1300 metru a k wisnakovi (ten je asi nejbliz) jenom 1200 - takze, pokud na sebe videj, tak by to bylo super. Chtelo by to toho cloveka zkontaktovat a zjistit jak moc to mysli vazne. Jinak pracuju na poradny mape, abychom mohli na pristim srazu naplanovat strukturu site.
michael
Jakube,
mam v umyslu se co nejdrive pripojit na podoli-dvorce a potom zrizovat AP. S hnatj jsme v mailovem kontaktu. Pro Barandov jsem "nezajimavy", nevidim ani Barandov, ani na Jakuba, stini mi kopec "Zvahov". Ten Jakub z Noutonicke by mohl mit pro Vas strategiscke postaveni. Barandovske sidliste ma jako na dlani, jenom nevim jak vidi na podoli-dvorce, protoze je presne na opacnem konci rady domu, nez by bylo optimalni.
Kdyz mi to nevyslo vcera, snad mi to vyjde priste U Karla.
jakube, myslim si, že tvůj návrh je díky tvé pozici a možnostem naprosto správnej, stojím za ním.
Jinak někdo říkal, že by vytvořil mapičku Barr.ve větším měřítku,což by bylo exkluzivní pro konkrétní debatu ke komu a jak a s čím.Bylo by dobrý taky, aby všichni nafotili svoje výhledy po Bar.Já totiž taky plavu ve výškovejch rozdílech.Kdo by potřeboval, a nemá jinou možnost, nabízím digitál, stačí se domluvit na termínu, kdy.
Ale hlavně je třeba se spojit s Jirkou (hnatj), protože se mi zdá, že pitváme medvěda, co běhá po lese.Sice slíbil(Jirka, ne medvěd) že se zkusí zastavit, docela ale chápu, že mu to nevyšlo, je sem teď z druhý strany blbý spojení.
Omlouvam se, ze jsem nedorazil, ale rozhodne to nebylo kvuli doprave. Jelikoz jsem taky zamestnanej, tak jsem musel narychlo vcera vecer k zakaznikovi. s Jakubem jsem dnes mluvil, takze snad se to uz hne. Stejne si myslim, ze je potreba, aby jste se hlavne domluvili spolu na barr. a teprv pote se mnou. Ale jak jiz jsem rikal Jakubovi u mne neni zadny problem. Takze zdravim na kopec. :-)
bydlim na Renoirove 623, ale bohuzel jsem v nynejsi chvili v Brne, takze srazy pro me nejsou prilis ono, ale jsem strasne rad, ze se to rozjelo. Ja osobne taky nehodlam sedet jen tak na prdeli, ale urcite pomohu, kde budu moci. Chtel jsem dneska rano, kdyz jsem byl v Praze, vylizt na strechu, ale bohuzel jsem se k tomu nijak nedostal. Domnivam se, ze i lidi v baraku bych mohl presvedcit k instalaci neceho, co neni primo nebezpecne na strechu.