No díky Vám, přátelé, za hafo rad, jenom nevím, jak si vybrat mezi tím " už neberou" a "taky už neberou". Hele lidi, já přeci nechci něco zadarmo, pokud by se měl zřídit nějaký nový AP bod, mohu přispět penězi, ne však technickými znalostmi. Ne každý je vzdělán v tomto oboru a tak tomu wifislangu fakt moc nerozumím. Stačí ale poradit, co je potřeba koupit, vyrobit,propojit, nastavit apod. a může se něco pohnout kupředu. Pevně taky věřím, že to prospěje dalším zájemcům nebo zvýší kvalitu propojení stávajících. Co vy na to? Zatím díky za případné odpovědi. Step-4
Pha5,Štěpařská 4. Patrový rodinný domek na okraji zástavby na hřebeni. Je vidět n.Barrandov1 i Barrandov2, film.ateliery,téměř celé sídliště, vzdáleně viditelný pohled od Slivence přes Cukrák a Prahu 4 až po žižkovský vysílač, dál vysílač raadiokomunikací na Strahove apod.
Já jsem asi něco úplně nedocenil nebo pořád nechápu, proč je k posílení připojení na Barrandově tak životně důležitej jedině pořád ten Slivenec? Jako proti té vísce za humny nic nemám, vidím i někam tam ze střechy, ale taky vidím mraky jinejch míst po sídlišti i třeba po celý Praze. Fotky bohužel momentálně nemám čím vytvořit, ale můžu o víkendu zase na střechu vylézt a trochu líp to vykreslit. Jinak bez odborné pomoci někoho zkušeného nejsem schopnej třeba nějaký to nový AP vytvořit a nějaká provizorní řešení mi nepřipadají moc krokem kupředu. Jinak díky za zájem, vaše příspěvky a vůbec to, že se zase tady na to téma trochu rozproudila debata. Step-4
Pha5,Štěpařská 4. Patrový rodinný domek na okraji zástavby na hřebeni. Je vidět n.Barrandov1 i Barrandov2, film.ateliery,téměř celé sídliště, vzdáleně viditelný pohled od Slivence přes Cukrák a Prahu 4 až po žižkovský vysílač, dál vysílač raadiokomunikací na Strahove apod.
No, bylo by dobrý ty ostatní informovat. Potom rozjet nějakou akci a oni už ty prachy daj, kdyžtak by bylo dobrý je k tomu trošku dokopat. Jako těžko bych věřil tomu, že to někoho nesere - a to obzvlášt lidi na B2.
Zdravim vsechny pripojené.
V patek dne 9.4.2004 bude od 17:00 cca na jednu az dve hodiny vypnuto AP Dvorce z duvodu zalohy systemu a implementace vzdaleneho zapinani.
Behem tohoto a pristiho tydne se mohou objevit nekolika minutove vypadky potrebne na odzkouseni. (nastaveni biosu atd.)
Za zpusobene problemy se predem omlouvam.
Chtel bych se zeptat jak to teda na AP2 je. Asi pred 2 mesici me pripojeni prestalo fungovat. Asi tyden jsem nevidel vubec zadny signal tak jsem myslel, ze se AP zmenil na bohemia.net nebo jak se jmenujou. Nyni uz vidim i AP2, ale dhcp mi vubec nic nevraci. Jsou tedy treba pevne IPcka? Nebo uz filtrujete HW adresy? Nebo je tam system kdo driv prijde ten driv .... Jak se teda muzu pripojit do CZFree pres AP2?