Mozna uz to tu nekdo resil, ale takhle v predvanocnim case sem uplne v prde*i s casem...problem je nasledujici:
Pred nejakou dobou zacalo Wifi v Asusu WL-500g (fw. orig Asus 1.9.2.7) nebezpecne zatuhavat - AIR ledka neblikam a nejde se na nej vubec wireless dostat...UTP pripojeni beha naprosto v pohode...bohuzel se obcas nevzpamatuje ani po nekolika restartech...nejak me uz moc nenapada co bych s tim mel delat, hazet o zem se mi s tim zatim moc nechce....dik za predvanocni odpovedi
UPDATE: nejakou haluzi me napadlo vypnout a WPA, a najednou se to rozjelo jako po masle....to je haluz...
Zdravím, mám takový malý problém.
1.Někde mám asi nastavenou špatně cestu.Ten ipaccounting, grafy kreslí,ale neukazuje kolik dat bylo posláno a kolik přijato :(
2. Máte někdo nainstalovanýphp-mysql??
píše, že chybí nějaká knihovna llibstdc++.so.5
Díky už to fachá. Ty chyby bc už jsou pryč.Bash jsem instaloval hned na začátku.Snad je tam dobře nahraný.Před tím jsi tady dal soubor backup.sh a spouštíš ho přes post-boot.Můžeš mi tady hodit výpis post-bootu.Thanx
Díky
ještě jedna věc ohledně CGI a PL scriptů. Mám to nainstalované podle návodu macsat.com. Ale když si to otevřu v prohlížeči, zoobrazí se mi jen holy zdrojový text.Vůbec nic se nevykoná :(
Zdravim,
pouzivam Asus WL500b v2, fw openwrt 411090.
Chtel bych nastavit port forwardnig kvuli Azureuse. Jak se prosim vas ten port forwarding na tomto custom firmwaru dela?
Diky
vedel by mi niekto poradit?
ASUS(1) mam nastaveny v mode Home Gateway na ktorom je do WAN portu zapojeny DSL modem
AP je v mode HYBRID, ako mam nastavit druhe AP(2)?
na jedno aj druhe AP sa pripajaju klienti a aj tie AP medzi sebou
chcem aby na AP(1) platilo nastavenie Internetu aj pre klientov ktori su na AP(2)
dostal se mi pod ruku mrtvy ASUS, funguje na nem jen switch a nic vic. bezdrazova cast nefunguje, reset nepomaha, ping nejde. chtel jsem flashnout firmware ale nemuzu se na nej pripojit. jsem vdecny za kazdour radu
mam asus WL500b firmware original z asus stranky 1.8.2.4 a funguje vsetko ako ma
pri nahrati akehokolvek olegovho firmware mi ale nejde rozbehat wifi a ziadny wifi klient mi ho nenajde... ostatne funkcie funguju a dokazem sa do neho nalogovat cez ethernet a nahrat spet funkcny fw... neviete mi niekto poradit kde moze byt chyba alebo co mam skusit?
Asus WL500g s OpenWrt White Russian RC4 jako AP, diky mym mezeram ve znalostech mam problem s routovanim, na Asuse se pripojim pres wifi, ale uz se nedostanu na lan, pritom primo z Asuse se dostanu do netu pres lan. Prerusene je spojeni wifi-lan
lan: addr:192.168.2.7 Bcast:192.168.2.255 Mask:255.255.255.0
wifi: addr:192.168.1.129 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.128
Route:
Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
192.168.1.128 * 255.255.255.128 U 0 0 0 eth2
192.168.2.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br0
default 13.2.168.192.in 0.0.0.0 UG 0 0 0 br0
vedel by mi niekto povedat ako mam nastavit 2xAP asus 500g tak aby na jednom bol funkcny Bandwidth Management aj pre jedno aj pre druhe AP?
APcka su v mode Hybrid, premostene a na jedno aj na druhe sa pripajaju klienti...
na tom AP co mam nastaveny Bandwidth Management je v operacnom mode Home Gateway, vo WAN porte mam DSL modem...
Zdravím mám prosbu nezkoušel někdo instalovat do Asus WL-500b nacpat StarOS? Případně mám prosbu naistalil by mne nekdo do toho Asuse program co by mne tam fachal s 5 GHz kartou zkoušel jsem to ale, fakt mne to nejde :( Díky Karel