Ctirad uz se ujmul konfigurovani stroje...
Chybi nam uz jen dva konektory na pigtaily (ty koupim v pondeli),
a krabice, do ktery to dame...
Jsou dve varianty, tak se prosim vyjadrete:
1) Krabice se koupi nova (idealni jsem videl za 2.900,-)
+ rychle
- dalsi investice - budou se muset nabrat novy lidi za ty, kteri uz se nebudou pripojovat
2) Vyrobime krabici vlastnima silama - musi se to nakteslit, nakoupit a svarit
+ lacine - nebude se nikdo nabirat, klientu na ap bude min, mensi traffic - zbydou penize na p2p spoj s b1
- nejmin na tyden zdrzeni...
Mno tak ackoli me deusystem hodla vyhodit, tohle mi jeste napsat povolil....
Nevim, jak moc to vyjde, ale mam tu jednu "kasu", ktera by se dala za maly peniz poridit a odvezt. (kilo, dve)
+ je to rychle a je docela zabezpecena
- je sice odemcena, ale neni klic, cili se musi bud sehnat zamecnik, ktery vymeni zamek, nebo udela klice podle vlozky.
skrin ma prinejmensim tu vlastnost zamku, ze se pri zamceni rozjedou do stran (4) tyce, nevim to az tak presne, musim se na to vice kouknout.
Pokud tedy souhlasite, budu se tim zaobirat dal, pokud ne, necham to byt
měla bych otázku, jak je to s dostupností nějakého AP z Pražského ulice směrem na cca jihovýchod? Ráda bych se přidala, ale nevím, koho kontaktovat (mapa je pro mě nepřehledná).
Zdravím všechny z Barrandova a měl bych taky tu obligátní otázku, jaká je aktuální možnost připojení do sítě v místě Štěpařská 4 ( viz.popis bodu Step-4) a co pro to mohu udělat? Děkuji zapojeným a zkušeným za konstuktivní odpověď. Step-4
Pha5,Štěpařská 4. Patrový rodinný domek na okraji zástavby na hřebeni. Je vidět n.Barrandov1 i Barrandov2, film.ateliery,téměř celé sídliště, vzdáleně viditelný pohled od Slivence přes Cukrák a Prahu 4 až po žižkovský vysílač, dál vysílač raadiokomunikací na Strahove apod.